- Adım
- De
- Cihazım
- Redmi k70 pro
- Konular
- 1
merhaba imei tamiri için redmi note 9 india hindistan modeli engineer rom yükledim hiç eng romda cihazı açmadım yüklendiği gibi recovery moda girip recovery modda samsung google saf android cihazlarla aynı enter fastboota bastıp fastbootd diye bi ekran geldi nvram ve nvdatayı sildim yeniden başlatıp ses açma ve ses kısmaya bastım brom moda girdi geri çıkmadı tüm kombinasyonları denedim olmadı yarın aklıma daha yeni sp flash tooldan rom atmak geldi bypass uygulamasını açtım handsome hatası verdi mtk client guiyi açtım preloader handsome hatası verdi mtkclient terminal sürümünü açıp preloader flaşlamayı denedim preloader hatası verdi flaşlamaya geçmedi android utility i denedim dft proyu denedim hiç biri olmadı cihaz 3 gündür brom modda sp flash toolda sıkıntı yok ama bypass yapmadığım için işleme başlamıyo acil yanıt bekliyorum buarada cihazın arkasında ce yazmıyo kutusuda çakma ama ithalatçı garantili e devletteki ile cihazdaki seri numarası eşlesiyo cihaz twrp sonrası brick olmuştu sp flash tooldan sonra imei gitmişti modem meta ile çift sim flaşladım nvdata is corrupted hatası aldım ama çin cihazlarında olan çince kurtarma menüsüne girip cihaz bilgilerine bastığımda iki imeide eksiksiz yazıyodu o yüzden sadece imei 2 ye imei 2 yi yazdım ama artık dft prom olduğu için o hatayı vermiycek çünkü dft pro nvdata security dosyasıda oluşturuyo cevap bekliyorum