- Adım
- Uğur Aygün
- Cihazım
- Note 9 Pro
- Meslek
- Perfüzyonist
- Konular
- 1
Merhabalar Sevgili MIUI Türkiye Forum Kullanıcıları ve Sayın Yetkililer,
Redmi Note 9 Pro marka cep telefonuma TWRP yüklerken brick oldu.
Uyguladığım aşamalar şunlardı;
Cihazıma 7 gün önce kilit açma işlemi uyguladım ve 7 gün bekleme verdi. Bugün bekleme sonlandı ve kilidi başarıyla kaldırdım. Asıl amacım Imei Repairdi fakat bunlardan önce twrp yapmam gerekiyordu. Bunun için uygun ve gerekli dosyaları Xiaomi Tools 'dan indirdim.
Bu konuda bana yardımcı olacak bilgili kişilerin desteğini bekliyorum.
Ekleme 1
Cihaz artık hiç açılmıyor. Power tuşuna uzun süre basıyorum, volume down + power tuşuna uzun süre basıyorum (fastboot) fakat hiç tepki vermiyor.
Ekleme 2
Sorunu araştırırken indirmiş olduğum dosyaları gözden geçirdim. Redmi Note 9 Pro yerine Redmi Note 9'un TWRP dosyasını yüklemeye çalışmışım. Yüksek ihtimalle brickin sebebi.
Redmi Note 9 Pro marka cep telefonuma TWRP yüklerken brick oldu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Uyguladığım aşamalar şunlardı;
Cihazıma 7 gün önce kilit açma işlemi uyguladım ve 7 gün bekleme verdi. Bugün bekleme sonlandı ve kilidi başarıyla kaldırdım. Asıl amacım Imei Repairdi fakat bunlardan önce twrp yapmam gerekiyordu. Bunun için uygun ve gerekli dosyaları Xiaomi Tools 'dan indirdim.
- Minimal ADB ve Fastboot v1.4.3
- Redmi Note 9 Pro TWRP
Gerekli ".img" uzantılı dosyayı Minimal ABD ve Fastboot dizinine kopyalayıp, fastboot dizininden cmd ekranını açtım.
fastboot devices komutu ile cihazın bağlı olup olmadığını kontrol ettim.
fastboot flash recovery twrp.img (indirmiş olduğum dosyanın ismi) komutu ile işlemi gerçekleştirdim.
fastboot boot twrp.img komutunu yazar yazmaz "The system has been destroyed" hatası ile karşılaştım.
Komutları referans aldığım Xiaomi Tools'dan aldım. TWRP yükleme işlemi başarısız oldu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Fastboot Güncellemesi için cihazıma uygun olan Stable romu indirdim. Fakat bu aşamada da flash hatası ile karşı karşıya kaldım.Bu konuda bana yardımcı olacak bilgili kişilerin desteğini bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekleme 1
Cihaz artık hiç açılmıyor. Power tuşuna uzun süre basıyorum, volume down + power tuşuna uzun süre basıyorum (fastboot) fakat hiç tepki vermiyor.
Ekleme 2
Sorunu araştırırken indirmiş olduğum dosyaları gözden geçirdim. Redmi Note 9 Pro yerine Redmi Note 9'un TWRP dosyasını yüklemeye çalışmışım. Yüksek ihtimalle brickin sebebi.