- Adım
- kaan
- Cihazım
- Redmi 12 pro +
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- YOK (cihaz brick oldu)
- Telefon Modeli
- Redmi note 9
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Herkese merhaba, dedemin Redmi Note 9 telefonuna 2 ay önce rahatlasın diye PixelExperience kurdum ama ne hikmetse cihaz daha da ağırlaştı. Bnede MIUI 13 kurayım dedim cihaz TR cihazıydı ama dedem nasılsa zamanında IMEI uçurmuş başka cihazın IMEI'sini atmışlar bu Note 9'larda kronik miş IMEI atılan cihazlarda MIUI 13 kurunca cihaz brick oluyormuş, benim haberim olmadan kurdum cihaz brick oldu. Neyse sonradan bir şekilde MIUI 12.5 kurdum çalıştırdım 12.5 içinden 13 upgrade yapayım dedim yapmaz olaydım cihaz hard brick oldu. Sonra ChatGPT denen akıllı arkadaş bana MIUI india kur dedi onu kurunca cihaz iyice ayvayı yedi. Şu anda MIUI 12.5 China ve ENG ROM dışında bir ROM kurunca restart atıp Recovery'e yönlendiriyor ve this MIUI versiyon can't be installed on this device gibi tam hatırlamıyorum öyle bir hata alıyorum şu anda kaldım böyle yüksek ihtimalle IMEI de uçmuştur. Ayrıca cihaz kendi kendine bootloader da kilitledi ama tam emin değilim ENG ROM kurunca açılmış gibi duruyor dediğim gibi kafayı yedi cihaz. Yardımlarınızı bekliyorum.