Yardım Redmi Note 9 Bootloop - Fastboot açılmıyor

curufasulye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global olmalı, 12.06 sanırım
Telefon Modeli
Redmi Note 9 128GB
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba, telefona bugün IMEI atıldı, ardından TWRP yüklenmek istendi ancak şu anda Redmi logosu yanıp sönecek şekilde yaklaşık 10 saniye kadar açılıp, Redmi logosunda takılı kalıp kapanıyor ve bu tekrar ediyor. Bootloader kilidi açıktı. Mi Hesabı üzerinden yetkilendirme de alınmıştı (Bootloader kilidinin açılması için). Mi Flash Tool ve SP Flash Tool ile Scatter göstererek, oturum açarak yazılım yüklemeyi denedim ancak başarılı olamadım sanırım. Yardım edebilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Geçmiş olsun. Yetkili Hesap ile halledilmesi gerekiyor. Özel mesaj ile ulaşırsanız uzaktan yardımcı olabilirim.

Oyla:

curufasulye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun. Yetkili Hesap ile halledilmesi gerekiyor. Özel mesaj ile ulaşırsanız uzaktan yardımcı olabilirim.
Selam tekrardan, telefon numaramı doğrulayamadığım için mesaj gönderemiyorum. Hali ile elimde başka cihaz da yok maalesef. İlk mesajı siz gönderebilirseniz, yardımınızı talep edeceğim.

Oyla:

curufasulye

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konu H.kadioglu desteği ile uzaktan unbrick edilerek çözüldü. Kendisine çok teşekkür ederim. Destek için kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Konu kapanabilir. :)

Oyla:

eyupuzun

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
eyüp
Cihazım
redmi note 9
Konular
0
hocam merhaba benim telefonum da aynı şeyden müzdarip bana mesaj atarmısınız yardımcı olurmusunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu H.kadioglu desteği ile uzaktan unbrick edilerek çözüldü. Kendisine çok teşekkür ederim. Destek için kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Konu kapanabilir. :)benım telefonum da aynı şeyden müzdarip kullanamıyorum bana yardımcı olurmusunuz arkadaşın telefon numarası falan var ise bana özel mesajdan gönderirmisiniz

hocam lütfen fana da yardımcı olurmusunuz bana ozelden yazarmısınız

Konu H.kadioglu desteği ile uzaktan unbrick edilerek çözüldü. Kendisine çok teşekkür ederim. Destek için kendisi ile iletişime geçebilirsiniz. Konu kapanabilir. :)
arkadaşa ulaşabilme şansımız var mı dır ona mesaj atamıyorum yeni üye olduğumdan

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
hocam merhaba benim telefonum da aynı şeyden müzdarip bana mesaj atarmısınız yardımcı olurmusunuz

hocam lütfen fana da yardımcı olurmusunuz bana ozelden yazarmısınız

arkadaşa ulaşabilme şansımız var mı dır ona mesaj atamıyorum yeni üye olduğumdan
yazdım hocam.

Oyla:
Üst Alt