Yardım Redmi note 9 Bluetooth kulaklık sorunu

Takesta

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Üsame
Cihazım
Redmi note 9 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI global 11.0.4 kararlı
Telefon Modeli
Redmi note 9 pro 128 gb
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 9 pro 128 gb telefonum var haylou gt 1 plus kulaklığımı bağladığım zaman ses seviyesi konusunda sıkıntı çekiyorum sesi %30 civarında açtığım zaman ve %100 açtığım zaman ses aynı yükseklikte çıkıyo%30 altında Düzgün bir şekilde çalışıyor ayrıca kablolu kulaklık kullandığım zaman hiçbir sıkıntı yok bu sorunu nasıl çözebilirim

haXan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi note4
Konular
3
Aynı sorun Redmi Note 9 Pro bende de mevcut... Xiaomi'nin bluetooth kulak içi kulaklık ile deniyorum. LG G2 de ses normal iken Redmi Note 9Pro da ses az çıkıyor...

Oyla:

Saint42

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 5 pr
Konular
3
redmi note 5 pro kullanırken şangır şangır gelen ses şimdilerde sesi kısık gelin gibi note 9s kullanıyorum xiaomi bu işe en acilinden çare bulamalı

Oyla:

Qumut

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
redmi not9 pro
Konular
0
Redmi note 9 pro 128 gb telefonum var haylou gt 1 plus kulaklığımı bağladığım zaman ses seviyesi konusunda sıkıntı çekiyorum sesi %30 civarında açtığım zaman ve %100 açtığım zaman ses aynı yükseklikte çıkıyo%30 altında Düzgün bir şekilde çalışıyor ayrıca kablolu kulaklık kullandığım zaman hiçbir sıkıntı yok bu sorunu nasıl çözebilirim
Reis sana şöyle yardımda bulunim ses efektlerine gir kulaklık kontrollerine tıkla Ordanda müzik çalar kontrolüne tıkla eğer işe yararsa etrafında aynı sorunu yaşayanlara ilet bende bu durumdan muzdarip tü
m sonunda bu şekilde çözdüm

Oyla:
Üst Alt