Çözüldü Redmi note 8t güncelleme için

yucelbal4154

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
??
Cihazım
Redmi note 8t
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 8t
Bootloader Kilidi
Açık
Telefoncuya IMEI attırdım ama yeni güncellemeyi yapamıyorum twrp üzerinden güncelleme yapmak mümkün mü ve güncelleme sırasında bilgisayar olması zorunlu mu?

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-12-05-00-43-31-801_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-12-05-00-43-31-801_com.android.settings.jpg
    185,7 KB · Görüntüleme: 8
  • Screenshot_2020-12-05-00-43-26-861_com.android.updater.jpg
    Screenshot_2020-12-05-00-43-26-861_com.android.updater.jpg
    207,1 KB · Görüntüleme: 8
Çözüm
PC olmadan İki şekilde güncelleme yapabilirsiniz.
1.yöntem Xiaomi sitesinden cihazınıza uygun son sürüm recovery yazılımı indirip twrp üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
2. Yöntem ise cihazınızda büyük ihtimalle magisk uygulaması vardır cihaz internete bağlı iken magisk uygulamasını acmanız ve ve uygulama içerisinden kaldır ardından tamamen kaldır dedikten sonra cihaz yeniden başladıktan sonra büyük ihtimalle twrp silinir ve otodan güncelleme yapabilirsiniz.
İlk yöntemde twrp üzerinden resmi yazılımı bir kere yüklemeniz durumunda yine twrp gider ve daha sonraki güncellemelerde yine otodan güncelleme yapabilirsiniz.

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
1.yöntem Xiaomi sitesinden cihazınıza uygun son sürüm recovery yazılımı indirip twrp üzerinden yükleme yapabilirsiniz.
2. Yöntem ise cihazınızda büyük ihtimalle magisk uygulaması vardır cihaz internete bağlı iken magisk uygulamasını acmanız ve ve uygulama içerisinden kaldır ardından tamamen kaldır dedikten sonra cihaz yeniden başladıktan sonra büyük ihtimalle twrp silinir ve otodan güncelleme yapabilirsiniz.
İlk yöntemde twrp üzerinden resmi yazılımı bir kere yüklemeniz durumunda yine twrp gider ve daha sonraki güncellemelerde yine otodan güncelleme yapabilirsiniz.

Oyla: Çözüm

yucelbal4154

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
??
Cihazım
Redmi note 8t
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magisk yok indirsek olur mu ??

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Magisk yok indirsek olur mu ??
Olmaz büyük ihtimalle siz en iyisi tek seferlik Xiaomi sitesinden yazılımı indirerek twrp üzerinden yükleme yapın. PC var ise mi flash ile de yükleme yapabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt