Yardım redmi note 8pro döngüye girdi

ahmetyzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
Cihazım=redmi note 8 pro,miuiGlobal 12.0.5 kararlı(QGGEUXM),hepsiburadadan alınma,imei falan atılmamıştır.
Telefonumda 2 haftadır kendi kendine kapanma redmi açılış ekranında kalma gibi sorunlar çıkmaya başladı.Şarja takılınca ve takılı halde kullanınca sıkıntı olmuyor hatta sarjdan çıkarınca 4-5dk kullanabiliyorum sonrasında pat diye kapanıp döngüye giriyor tekrar.Bende telefonu alıp 2 tane servise gösterdim ve bana birisi batarya kaynaklı birisi ise yazılımsal olduğunu söyledi.Bende yazılımsal olabileceğini düşünüp konu hakkında araştırma yaptım ve (begonia_eea_global_images_V12.5.15.0.RGGEUXM_20220826.0000.00_11.0_eea_b8c6b15c15.tgz) şuanda kullandığım sürümün en son sürümünü yüklemeyi seçtim.Bootlader kilidini forumda bir konudan görüp açtım ve mi flash ile yüklemeye başladım.Yükleme 425sn gelince 'Not Catch Checkpoint' hatası verdi.Sonrasında ise telefonum sürekli olarak redmi açılış ekranında döngüde kaldı ve sarjda iken bile açılmıyor döngüde kalıyor.Fastboot ekranında bile 5-10sn kalıyor tekrar döngüye giriyor.Mi flash ile tekrar yüklemeyi deneyecektim ama fastboot ekranında 5-10sn kaldığı için onu da yapamıyorum.
Recovery modunda açtım reebot denedim,wipe data denedim(wipe data succesfly oldu)yine açılmıyor döngüde kalıyor.
Yardımcı olur musunuz ne yapacağımı bilmiyorum

Yolcu34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aykut
Cihazım
Note 8 pro
Konular
36
Daha önce gm discovery telefonumu şarja taktım sabah kalktığımda marka ekranında takılı kalmıştı. Devamlı açılıp kapanıyor marka ekranından ileri gitmiyordu. Servise gönderdim. Anakart değişimi yapıldı. Bence sorun yazılımsal değil anakartta

nurxc

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi 10 2022
Meslek
Enjeksiyon
Konular
6
Donanımsal olabilir garanti varsa bekletme diycemde bl açtın heralde garanti disimi?

ahmetyzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce gm discovery telefonumu şarja taktım sabah kalktığımda marka ekranında takılı kalmıştı. Devamlı açılıp kapanıyor marka ekranından ileri gitmiyordu. Servise gönderdim. Anakart değişimi yapıldı. Bence sorun yazılımsal değil anakartta
yazılımsal olduğundan emin olup servise öyle göndermeyi planlıyorum garantisi bittiği için dışarıda bir servise göndermek zorundayım.onlarada da güvenilmiyor

sivenzi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
17
Minimal ADB ile unlock yapmayı dene ama dediğine göre cihaz fastboot da 5-10 saniye kalıyormuş hızlı hareket edersen belki açabilirsin

ahmetyzc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 8 pro
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Minimal ADB ile unlock yapmayı dene ama dediğine göre cihaz fastboot da 5-10 saniye kalıyormuş hızlı hareket edersen belki açabilirsin
o sürede refresh yapıyorum hızlı ama görmüyor.

Üst Alt