Yardım Redmi Note 8'e Android 16 Kurmak Mümkün Mü?

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
3
Merhaba, iyi günler.

Redmi Note 8 cihazımda Treble Info uygulaması üzerinden kontrol ettiğimde "Project Treble supported" olarak görünüyor. GSI dosyalarını indirdim ve fastboot üzerinden yapılması gereken tüm işlemleri eksiksiz uyguladım. Ancak cihaz sürekli bootloop'a giriyor.

İlk denememde, kısa bir süreliğine "Android" yazısı geldi fakat sonrasında bootloop başladı. Sonraki denemelerimde ise 15 dakika kadar beklememe rağmen cihaz "Redmi" logosunda takılı kaldı ve hiçbir ilerleme olmadı. Belki daha uzun beklesem açılırdı ama herhangi bir tepki gelmeyince işlemleri baştan 2-3 kez tekrarladım. Ancak sonuç hep aynı oldu.

Halihazırda Android 15 tabanlı InfinityX ROM'unu sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. Ancak GSI konusunda bir türlü başarı elde edemedim. Konuyla ilgili internette yeterli açıklama bulamadığım için birçok farklı yöntemi denedim, fakat bir ilerleme kaydedemedim.

Belki stock ROM gerekir diye düşündüm, şu an onu indiriyorum ve onunla da deneyeceğim. Fakat bu da fazlasıyla zaman kaybı oluyor.

Bu konuda bilgisi ya da tecrübesi olan varsa, yardımcı olursa çok sevinirim.

alibeyo

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi 12
Konular
12
Fastbootd ile mi yüklüyorsun mavi fastboot

adrian0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
enes
Cihazım
redmi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fastbootd ile mi yüklüyorsun mavi fastboot
Mavi olanı bir türlü açadım onun için stock firmware yükleyip test edeceğim. fastboot reboot fastboot ile fastbootd(mavi) ye giremiyorum

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
18
Hocam A16 için erken daha. Deneme amaçlı yapıyorsanız tamam ama günlük kullanım için GSI romlar uygun değildir

Üst Alt