Yardım Redmi Note 8 Yakınlık Sensörü

DLPATRON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hüseyin
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.5
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba
Cihazım Redmi Note 8'de bugün ilginç bir şekilde arama yaptığım gibi ekran hemen kapanıyor eskiden de kapaniyordu ama hoparlöre alınca sorun kalmıyordu ama bugun almama izin bile vermeden kapanıyor ekran çok sinir oldum lütfen destek olun

Bir redmi kullanıcısı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulgafur
Cihazım
Redmi note 8
Konular
7
Ayni cihaz bende de var arama yaparken telefon kulağıma yakınsa ekran kapanıyor ama kulağımdan uzaklaşınca açılıyor
Sanırım kulak hizasindayken yanlışlıkla dokunmamak için

Oyla:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Merhaba
Cihazım Redmi Note 8'de bugün ilginç bir şekilde arama yaptığım gibi ekran hemen kapanıyor eskiden de kapaniyordu ama hoparlöre alınca sorun kalmıyordu ama bugun almama izin bile vermeden kapanıyor ekran çok sinir oldum lütfen destek olun
Arama ekranına *#*#6484#*#* yazın. Veya ayarlar,telefon hakkında,tüm özellikler, çekirdek sürümüne birkaç defa tıklayın. Açılan ekranda sağ üste 3 noktaya basın proximity sensör yazısına basın 5 veya 0 rakamı çıkacak elinizle sensörü kapatıp açın. Sıfırla beş arasında değişmesi lazım. Değişmezse birkaç kez elinizi sensore uzun veya kısa hareketlerle tekrar edin. Kalibrasyon seçeneğini aktif edin. Not 9 proda denemiştim

Oyla:

çilekeş

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Redmi Note
Konular
87
Arama ekranına *#*#6484#*#* yazın. Veya ayarlar,telefon hakkında,tüm özellikler, çekirdek sürümüne birkaç defa tıklayın. Açılan ekranda sağ üste 3 noktaya basın proximity sensör yazısına basın 5 veya 0 rakamı çıkacak elinizle sensörü kapatıp açın. Sıfırla beş arasında değişmesi lazım. Değişmezse birkaç kez elinizi sensore uzun veya kısa hareketlerle tekrar edin. Kalibrasyon seçeneğini aktif edin. Not 9 proda denemiştim

Aynı şekilde bende çözmüştüm. Bunu tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt