Yardım Redmi Note 8 Yakınlık (Proximity) sensörü nasıl kapatılır?

• Konbuyu başlatan KerOn
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 1
  • Görüntüleme 322

KerOn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle herkese iyi günler dostlar, Redmi Note 8 telefonum yere düştü ve ekranın üst kısmından ön kameraya kadar bir kırık oluştu. Ön kamera ile fotoğraf çekilirken beyaz bir görüntü oluyor ve sanırım yakınlık sensöründe de bir sorun oluştu. Telefonla konuşurken kulağıma yaklaştırmasam bile ekran hep kapalı oluyor, birini aramaya başladığım an telefonun ekranı kapanıyor. Bu yüzden mikrofon/hoparlör açıp kapatamıyorum, ayrıca tuş takımına da ulaşamıyorum. Bu sensörü nasıl kapatabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

seyamkk

Andromeda
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
RN 12 PRO 5G
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
22
Öncelikle herkese iyi günler dostlar, Redmi Note 8 telefonum yere düştü ve ekranın üst kısmından ön kameraya kadar bir kırık oluştu. Ön kamera ile fotoğraf çekilirken beyaz bir görüntü oluyor ve sanırım yakınlık sensöründe de bir sorun oluştu. Telefonla konuşurken kulağıma yaklaştırmasam bile ekran hep kapalı oluyor, birini aramaya başladığım an telefonun ekranı kapanıyor. Bu yüzden mikrofon/hoparlör açıp kapatamıyorum, ayrıca tuş takımına da ulaşamıyorum. Bu sensörü nasıl kapatabilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
Yakınlık sensörü yazılım ile kapatılmaz büyük ihtimalle ekranın catlak kısmı sensöre denk geliyordur bu sebeble ekran sürekli kapanıyor en iyi yol ekran değişimi

Oyla:
Üst Alt