Yardım Redmi note 8 wp numara silinme sorunu

bkrsnc597

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
addm
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.0.6 Global
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Beyler rehberde numaralar kayıtlı olmasına rağmen sim kart çekmediği anda şebeke gidince bir anda whatsappta numaralar kayıtlı değilmiş gibi gözüküyor isimler gidiyor soracak olursanız whatsappta yenile yapıyorum +90 şeklinde kaydediyorum whatsapp uygulama ayarlarında bütün izinler aktif ve hesap ayarlarında senkronizasyonda açık fakat bir türlü çözemedim şu sorunu sürekli ara ara oluyor sıkıldım artık çözmek istiyorum bilen varmıdır.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Beyler rehberde numaralar kayıtlı olmasına rağmen sim kart çekmediği anda şebeke gidince bir anda whatsappta numaralar kayıtlı değilmiş gibi gözüküyor isimler gidiyor soracak olursanız whatsappta yenile yapıyorum +90 şeklinde kaydediyorum whatsapp uygulama ayarlarında bütün izinler aktif ve hesap ayarlarında senkronizasyonda açık fakat bir türlü çözemedim şu sorunu sürekli ara ara oluyor sıkıldım artık çözmek istiyorum bilen varmıdır.
Bende de çok oluyordu o genellikle MIUI optimizasyonunu aç kapa yapınca oluyor ona dikkat ederseniz sorun kalkacaktır

Oyla:

meodit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Mert
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
nerden giricem o kısıma nasıl yapıcam tarif edermisiniz acaba
Telefon hakkında kısmından miui sürümü kısmına 6-7 kere basıp geliştirici seçeneklerini açın. Daha sonra ek ayarlar kısmına gelip geliştirici seçenekleri menüsüne girip en aşağılarda miui optimizasyonu seçeneğini bulabilirsiniz

Oyla:

bkrsnc597

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
addm
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon hakkında kısmından miui sürümü kısmına 6-7 kere basıp geliştirici seçeneklerini açın. Daha sonra ek ayarlar kısmına gelip geliştirici seçenekleri menüsüne girip en aşağılarda miui optimizasyonu seçeneğini bulabilirsiniz
bu kısıma geldim miui optimizasyon seçeneğini bulamadım hocam

Oyla:

Gullu83

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Rom root
Cihazım
Redmi note 8
Meslek
Grafiker, Office
Konular
1
Merhaba uygulama ya basılı tutarak uygulama bilgisinden wp nin kişiler izni varmı yokmu kontrol edin bazen sedece uygulama kullanırken seçili olunca kişiler gelip gidebiliyor onu bir kontrol edin isterseniz..

Oyla:
Üst Alt