Yardım Redmi Note 8 Wi-Fi sorunu

ProteyDros

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Merhaba arkadaşlar bundan 8 ay önce migrostan Genpa Türkiye garantili redmi note 8 almıştım. Daha sonra mayıs ayı gibi Hayalet Ekran sorunu yaşadım. Bu nedenle genpa İzmir şubesine gönderdim. Telefonun ekranının, arka camın değiştiğini, telefonun bakımlarının yapıldığı söylendi.

Sorun şu ki ben telefonu aldığımda muhtemelen telefona yeni bir sürüm kurulmuş. Bunu nasıl anladın diyecekseniz;

Telefona tema kurarken normalde Google ikonları (telefon mesaj) değişmezdi. Şimdi hepsi değişiyor.

Eset Antivirüs kurduğum zaman bazı yönetici özelliklerinin açıldığını fark edildim ve esette Root edilmiş cihaz yazıyordu.

Soruna gelecek olursak;

Ben 1 ay sonra yeniden Hayalet Ekran ile karşılaştım.

Dark mod bozulmuştu. Tüm uygulamalarda hatalar veriyordu dark Mod (bir kısım beyaz bir kısım siyah gibi..)

Bunların hepsine gözümü yumdum. Ama asıl patlak verdiği yer WiFi bağlantılarının berbat olması. GenPa öncesi orijinal hali ile telefon tamamen yılan gibi çalışıyordu. En uzak yerlerden bile çekiyordu WiFi ağını. Genpa sonrası modemin yanındaki oda da dahi sık sık bağlantı kopuklukları oluyor. Evde 4 cihaz var. Bu 4 cihazın hiçbirinde bu sorun yok. Sadece xiaomi telefonumda var.

Ben bu sıkıntılardan çok sıkıldım. Överek kullandığım telefondan nefret etmeye başladım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Telefonu değiştirecek ücreti karşılayacak durumum yok.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam ghost screen haricindeki diğer sorunlar çok büyük ihtimalle custom rom kurarak aşılacaktır ancak bu durumda cihazınız garanti dışı olur ve ileride ghost screen ilerlerse ya da farklı bir donanımsal sıkıntı çıkarsa (yahut mevcut sorunlardan biri ya da bir kaçı donanımsalsa) cihazın onarım maliyeti oldukça yüksek olur. Bu nedenle en mantıklısı burada yazdıklarınızı aynen yazarak cihazınızı tekrar Genpa servise göndermeniz ve onarım talep etmeniz olacaktır.

Üst Alt