Yardım Redmi Note 8 WhatsApp Bug 'u kendi çapımda Sebebi ve çözümü

Karahisarrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdussamed
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular
3
Değerli Redmi Note 8 pro kullanıcıları, Ve miui sever Dostlarım,
Bir süre önce rdmin8pr cihazimda ana ekrandan WhatsApp girdikten sonra mesajlarin herhangi birine tıkladığımda, ana ekran duvar kağıdının bir izi kalıyordu, Ekranın sol tarafında, öncesinde bunu Ghosst screen sandım (öyle değilmiş) bu bir miui WhatsApp bug imiş, ben telefonu alt takım tuşları olmadan yani el hareketleri ile kullanıyordum, telefonu ilk hali gibi menü tuşlarını aktif edince. Bu bug durumu ortadan kalktı, ve kesildi, yani telefonu el hareketleri ile kullanan arkadaşlarım eğer bu durum başlarına gelirse ve rahatsız olurlarsa, telefonun menü tuşlarını aktif hale getirsinler, sorun çözülüyor, eğer tam ekran olarak el hareketleri ile kullanmaya devam edip bu sorunu çözmek isteyenlerde, ayarlardan Gelistirici seçeneklerine girip( buraya girme yöntemi : ayarlar >Telefon hakkında > tüm özellikler >miui sürümüne 8-9kez bas) Gelistirici seçeneklerinde animasyon pencere olcekleri 1.0x yazan o üç adet ayarı tek tek kapalı konuma getir ( benn videoda gösterdim ve geri eski haline getirdim sizinkiler kapalı durumda kalsın) bir deneyin umarım faydalı olur, ben çok gıcık olmuştum telefonu garantiye gönderecektim,

Ekran videosu Gelistirici seçeneklerinden düzeltme seçeneği

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Karahisarrr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdussamed
Cihazım
Resmi note 8 pr
Konular