Yardım Redmi Note 8 Video Kalite Sorunu

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
Herkese merhaba arkadaşlar, kendim redmi note 8 pro kullanıcısıyım ve memnun kaldığım için anneme hediye olarak redmi note 8 aldım kendisi iphone kullanıyordu.
Hediyeyi beğenmemezlik olmaz tabi :D Ama gerçek manada bende farkettim kendi kamera uygulaması o kadar berbat ki video çekimlerinde o kadar çok kötü çekim yapıyor ki kumlu gibi resmen örnek video dahi atabilirim ama demek istediğimi siz anlamışsınızdır. Cihazın bootloader kilidini açmak istemiyorum açıkçası. Ama bu sorun o kadar berbat bir sorun ki bundan ötürü hiç memnun değil tüm herkeste mi böyle acaba yoksa benim aldığım telefonda mı böyle? Şöyle birşey de var ki whatsapp'ta çektiğim videolar çok çok kaliteli fakat, kendi kamerasıyla çektiğim videolar aşırı berbat 2 megapixellik kamerayla çek daha iyi görüntü alırsın öyle söyleyeyim :D Bunun bir çözümü var mıdır? GCam kurmalı mıyım kurarsam da stabil mi?

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Herkese merhaba arkadaşlar, kendim redmi note 8 pro kullanıcısıyım ve memnun kaldığım için anneme hediye olarak redmi note 8 aldım kendisi iphone kullanıyordu.
Hediyeyi beğenmemezlik olmaz tabi :D Ama gerçek manada bende farkettim kendi kamera uygulaması o kadar berbat ki video çekimlerinde o kadar çok kötü çekim yapıyor ki kumlu gibi resmen örnek video dahi atabilirim ama demek istediğimi siz anlamışsınızdır. Cihazın bootloader kilidini açmak istemiyorum açıkçası. Ama bu sorun o kadar berbat bir sorun ki bundan ötürü hiç memnun değil tüm herkeste mi böyle acaba yoksa benim aldığım telefonda mı böyle? Şöyle birşey de var ki whatsapp'ta çektiğim videolar çok çok kaliteli fakat, kendi kamerasıyla çektiğim videolar aşırı berbat 2 megapixellik kamerayla çek daha iyi görüntü alırsın öyle söyleyeyim :D Bunun bir çözümü var mıdır? GCam kurmalı mıyım kurarsam da stabil mi?
Gcam ile deneyin hocam bl kilidi açmadan apk halinde kurabilirsiniz

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gcam ile deneyin hocam bl kilidi açmadan apk halinde kurabilirsiniz
Peki hocam stabil mi note 8 proda denediklerimin çoğu kasıyordu note 8 için stabil olan bir versiyonu ve xml dosyası var mıdır?

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Peki hocam stabil mi note 8 proda denediklerimin çoğu kasıyordu note 8 için stabil olan bir versiyonu ve xml dosyası var mıdır?
Buyrun linki burda kasmiyor denedim

Oyla:

Bergee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berke
Cihazım
iP8 Plus&X3 NFC
Meslek
Art Designer
Konular
80
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buyrun linki burda kasmiyor denedim
Teşekkürler hocam denedim de ufaktan hala devam ediyor sorun. Whatsapp gibi bir uygulamada daha kaliteli çekip sistem uygulamasında nasıl bu kadar berbat çekebiliyor anlamış değilim? Bu sürümde de ufak bir kumlanma var anlamadığım bir biçimde. Eskisine nazaran daha iyi

Oyla:

ahmetctky

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Kardeşim telefondan soğudum aynı sorun bendede var gün ışığında bi telefon nasıl karincalanma kumlanma bozma yapabilir heleki sağa sola dönerken berbat bir hâl alıyor düzeltme yolu yokmu soğudum telefondan

Oyla:
Üst Alt