Rom Redmi Note 8 Unofficial Havoc OS 3.0 Gsi Rom Android 10.0 - 06.12.2019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  1. Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz.
  2. Cihazınızı TWRP ile açınız.
  3. TWRP Ekranında, Wipe » Advanced Wipe bölümünü tıklayın ve Vendor hariç her şeyi silin.
  4. TWRP wipe ekranına tekrar girip sağ alttaki format data seçeneğine tıklayın ve gelen ekrana yes yazın. Bu dahili hafızanızı temizleyecek. Verileriniz silinecek. Cihaz ana ekranından restart bölümüne gelip gelen ekrandan recovery seçeneğini işaretleyin, cihaz kapanıp tekrar twrp modda açılacak.
  5. Ardından İndirdiğiniz rom imajını ve diğer dosyaları cihaza atınız. ( İndirdiğiniz romu winrar ile klasöre çıkartıp, öyle cihaza atalım )
  6. TWRP ana menüsünden, Install bölümüne tıklayın, gelen ekranda sağ altta install image yazacak ona tıklayın.Daha sonra cihazınıza attığınız rom imajını göreceksiniz.Ona tıklayın. Daha sonra gelen ekrandan system image bölümünün yanına tik koyup alttaki kaydırma çubugunu kaydırın.
  7. Daha sonra aynı işlemi yapıp boot.img dosyasını seçelim, gelen ekrandan bu sefer system image yi değil, boot bölümünün yanına tik koyup çubuğu kaydırıp kuralım
  8. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
  9. Normalde eğer romun içine gapps paketimiz dahil olsaydı işlemimiz bitmişti ve cihazı yeniden başlatacaktık. Ama havoc romda henüz gapps paketi yok.
  10. Bu sebeple twrp ana menüye dönüp, wipe bölümüne girelim. Gelen ekrandan advanced wipe seçelim. Gelen ekrandan sistemin yanına tik koyalım ve altta beliren Repair or change file system tuşuna basalım. Sonra gelecek ekrandan ise Resize file systemi seçelim. Ardından twrp ana menüye dönelim
  11. İnstall bölümünden cihaz ana ekranımızda ki gapps paketinin seçip yükleyelim. Bu paket img olarak değil zip olarak orada bulunuyor.
  12. Herşey hazır ve Cihazınızı yeniden başlatınız. Twrp ana menüsü, sağ alttaki restart menüsü gelecek ekrandan systemi seçerek cihazı yeniden açalım
*Konu tarafımca denenmiş, betimlenmiş ve doğruluğu sağlandıktan sonra foruma eklenmiştir. Bende çalışan sizde çalışmayabilir.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.

Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü olmalı...

Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....

*Gelecek güncellemelerde format data yapmanız gerekmeyecek.
*Pixel launcher kullanıyor ama daha fazla özellik katması için nova launcheri öneririm.
*Always on display modu çalışıyor. Ek olarak Always on edge lighting özelliğide çok güzel çalışıyor.
*Yakınlık sensörü çok güzel çalışıyor.

Romdaki hatalar :

*Çift tıklama ile ekran açma çalışmıyor
*Otomatik parlaklık henüz verimli çalışmıyor. Gelecek güncelleme ile sorun çözülecek.
*Magisk manager çalışmıyor

İndirme Linkleri :
Rom :
Gaps : ( Arm64/10.0/Nano)
Boot :

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
S.a hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık şuan ben mi room kullanıyorum hangisini tavsiye edersiniz stabil ve pil konusunda ?

Teşekkürler Hocam stabilite veya batarya konusunda aralarında çok fark yok diyebilirim. Ama mi room da kalmanızı tavsiye ederim. Sonuç olarak mi room cihazımıza özel hazırlanıp ota ile tarafımıza ulaşıyor. Bu konuda ki rom cihaza özel değil, genel olarak hazırlanıyor. Arada heyecan arıyorsanız mi roomdan yedek alıp bu roma geçebilir bir kaç gün deneyip aldığınız yedek ile geri dönebilirsiniz.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Teşekkürler Hocam stabil veya batarya konusunda aralarında çok fark yok diyebilirim. Ama mi room da kalmanızı tavsiye ederim. Sonuç olarak mi room cihazımıza özel hazırlanıp ota ile tarafımıza ulaşıyor. Bu konuda ki rom cihaza özel değil, genel olarak hazırlanıyor. Arada heyecan arıyorsanız mi roomdan yedek alıp bu roma geçebilir bir kaç gün deneyip aldığınız yedek ile geri dönebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için mi room da kalıyorum o zaman ben sadece android 10 olduğu için geçmeyi düşünmüştüm ..

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için mi room da kalıyorum o zaman ben sadece android 10 olduğu için geçmeyi düşünmüştüm ..

Biraz daha zaman geçsin hocam, kolayca kurulabilen, ota üzerinden güncellenebilen romlar gelecektir. O zaman geçebilirsiniz.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Magisk de çalışmıyor olmasi lazim

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Magisk de çalışmıyor olmasi lazim

Evet hocam, eklemeyi unutmuşum. Magisk manager kurarsak bootlopta kalıyor, düzeltmek için boot.img dosyasını yüklersek cihaz tekrardan açılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt