Yardım Redmi note 8 Twrp ve dotos rom.

M.akif77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V12.5.2.0
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar Redmi note 8 cihaza dotos rom(Aosp rom) kurmak istiyorum cihaz 3/32gb olduğu için miui ile çok kasıyor.

Bu rom veya sizin önereceğiniz rom nasıl kurarım bununla ilgili bilgi verebilir misiniz. (video veya forumda konu olabilir.)

En güncel twrp hangisi anlamadım Orangefox mu kuracam yoksa tek tuş twrp mi kuracağım bunun hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
Arkadaşlar Redmi note 8 cihaza dotos rom(Aosp rom) kurmak istiyorum cihaz 3/32gb olduğu için miui ile çok kasıyor.

Bu rom veya sizin önereceğiniz rom nasıl kurarım bununla ilgili bilgi verebilir misiniz. (video veya forumda konu olabilir.)

En güncel twrp hangisi anlamadım Orangefox mu kuracam yoksa tek tuş twrp mi kuracağım bunun hakkında bilgi verirseniz çok makbule geçer.
Tek tuş ile twrp kurun, twrp kurulduktan sonrası zaten kolay kısım. Kurmak istediğiniz romun kurulum detaylarına göre işleme devam edersiniz. Aşağıdaki konulardan destek alabilirsiniz.

Oyla:

M.akif77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rot yapmam gerekiyor mu. birde burada ki sürümlerin daha güncel versiyonları var onları mi kurmayı deneyeyim ?
Tek tuş ile twrp kurun, twrp kurulduktan sonrası zaten kolay kısım. Kurmak istediğiniz romun kurulum detaylarına göre işleme devam edersiniz. Aşağıdaki konulardan destek alabilirsiniz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
500
rot yapmam gerekiyor mu. birde burada ki sürümlerin daha güncel versiyonları var onları mi kurmayı deneyeyim ?
Twrp kalıcı olsun istiyorsanız root atmanız gerekiyor, Orange Fox kuracaksanız root atmasınızda bazı cihazlarda kalıcı oluyor. Siz önce twrp kurun, güncel sürümleri, sorun yaşarsanız twrp üzerinden yüklersiniz zaten.

Oyla:
Üst Alt