Soru Redmi Note 8 Telefon Hafızasını Yükseltebilir Miyim?

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.08
Telefon Modeli
xiomi redmi note 8
Bootloader Kilidi
Açık
redmi note 8 cihazımın 4 gb ram 64 gb dahili hafızası var çeşitli yollarla veya rom. root gibi yollarla ram ve dahili hafızayı yükselmek mümkünmüdür acaba

OGSKY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Lavender & 9S
Konular
8
Cihaz hafıza kartını destekliyor.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
evet destekliyor ama ne dediğinizi anlamadım
Tam olarak siz ne demek istediniz..64 gb basıl artacak ki daha? Hafıza kart takarsan artar..cihazın kendi hafızası artmaz..

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
buradamısınız hocam
Dün romu hallettik sanirim bu günde yerinizde duramadiniz başka islere girişeyim dediniz sanirim :) güzel birseylerle mesgul olmak :) ama bende arkadaşlar gibi sahsen anlayamadim sorununuzu, ram artiramazsin hafiza artiramazsin sistemde artmis gibi gosterirsin ki bu bir hiledir ama o artirtigin alani kullanamazsin, kendini tatmin edersin 512 gb hatta 100 tb bile gosterebilirsin ama kullanabilecegin 64 dur kardesim, ramda ayni şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Boyl
redmi note 8 cihazımın 4 gb ram 64 gb dahili hafızası var çeşitli yollarla veya rom. root gibi yollarla ram ve dahili hafızayı yükselmek mümkünmüdür acaba
Böyle birseyin imkani olduğunu soyleyen olursa bile inanma rot romla vs olacak is değil bu saçmalamayın Allahiniz aşkınada :) bir önceki mesajda belirttim gerçi size ama gene birine inanıpda sacma hayallere girmeyin bosa diye simdiden uyandirayim istedim sizi :)

Boyl
Böyle birseyin imkani olduğunu soyleyen olursa bile inanma rot romla vs olacak is değil bu saçmalamayın Allahiniz aşkınada :) bir önceki mesajda belirttim gerçi size ama gene birine inanıpda sacma hayallere girmeyin bosa diye simdiden uyandirayim istedim sizi :)

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Konu başlığı Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
3.1. Sitemizde sadece açık ve anlaşılır başlıklara/mesajlara izin verilmektedir.

Oyla:

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dün romu hallettik sanirim bu günde yerinizde duramadiniz başka islere girişeyim dediniz sanirim :) güzel birseylerle mesgul olmak :) ama bende arkadaşlar gibi sahsen anlayamadim sorununuzu, ram artiramazsin hafiza artiramazsin sistemde artmis gibi gosterirsin ki bu bir hiledir ama o artirtigin alani kullanamazsin, kendini tatmin edersin 512 gb hatta 100 tb bile gosterebilirsin ama kullanabilecegin 64 dur kardesim, ramda ayni şekilde

Boyl

Boyl

hocam kızmayın ama merak ediyorum kafam çalışmak istiyor bu bilgilere erişim sağlamak istiyor hatta bi ara galaxy j7 prime vardı hafızası 16 gb iken telefoncu ne yaptıysa 32 gb oldu hani cihazı falan değiştir zannettik ama değiştirilmemişti #Aklımdadelisorular :)

Oyla:

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
hocam kızmayın ama merak ediyorum kafam çalışmak istiyor bu bilgilere erişim sağlamak istiyor hatta bi ara galaxy j7 prime vardı hafızası 16 gb iken telefoncu ne yaptıysa 32 gb oldu hani cihazı falan değiştir zannettik ama değiştirilmemişti #Aklımdadelisorular :)
Kizma yok sakin :) dünde kızdik sanmışsın kizmadik korkma aksine sevdik seni :) dedim ya degil 32, 1 tb bile gösterirsin ama cihazin 16 gbsa 16 kullanirsin o yüzden buna ne gerek var.?bunu yapanlar dolandiricilar sakin yanlış anlama sözüm sana değil bu hoş bir soru yada anlatilmasi gereken konuda degil kisaca, bir keresinde 128 gb diye aldığım sd kartin 16 gb olduğunu anlamam ve sasirmam cok kötü olmustu ilk tecrübem kisaca bu isi kim yapıyor napiyor bilmiyorum ama bu isi yapmaya kalkana çok pis küfür ederim açıkçası bu resmen bir dolandiriciliktir yani..
Dedigim gibi sana demiyorum bak kardesim yapana ön ayak olana diyorum

Sen bunu neden istiyorsun? Cihazim 64 ben 128 gösterirsem sisteme 128 gb alani kullanabilecegini mi sandın? Yoksa demek bile isteyipde hakkinda kötü düşünmek istemiyorum, cihazi satarken falan 64 fb olani cihazını 128 vs birsey mi gösterme amac? Lütfen ne niyetle sorduğunu söyler misin bu soruyu.?

Oyla:

bayepayize

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
sabri
Cihazım
redmi note 8
Meslek
iş makinesi tamirc
Konular
8
Kizma yok sakin :) dünde kızdik sanmışsın kizmadik korkma aksine sevdik seni :) dedim ya degil 32, 1 tb bile gösterirsin ama cihazin 16 gbsa 16 kullanirsin o yüzden buna ne gerek var.?bunu yapanlar dolandiricilar sakin yanlış anlama sözüm sana değil bu hoş bir soru yada anlatilmasi gereken konuda degil kisaca, bir keresinde 128 gb diye aldığım sd kartin 16 gb olduğunu anlamam ve sasirmam cok kötü olmustu ilk tecrübem kisaca bu isi kim yapıyor napiyor bilmiyorum ama bu isi yapmaya kalkana çok pis küfür ederim açıkçası bu resmen bir dolandiriciliktir yani..
Dedigim gibi sana demiyorum bak kardesim yapana ön ayak olana diyorum

Sen bunu neden istiyorsun? Cihazim 64 ben 128 gösterirsem sisteme 128 gb alani kullanabilecegini mi sandın? Yoksa demek bile isteyipde hakkinda kötü düşünmek istemiyorum, cihazi satarken falan 64 fb olani cihazını 128 vs birsey mi gösterme amac? Lütfen ne niyetle sorduğunu söyler misin bu soruyu.?
Yok yok aklıma bile gelmedi hocam oyun sırasında bira FPS için sordum yani niyetim oyun içindi

Oyla:
Üst Alt