Yardım Redmi Note 8 Suya Düştü Yardım

Bekir Eren Keskin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bekir Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Eğer Açtığım Konuda Bİr Hata Varsa Affedin Dün Banyodaydım Telefon Eşofmanımın Cebinde Kalmış Bende Eşofmanı Alıyım Derken Telefon Kayıp Yüzey Temizleyici Dolu Suya Düştü Hemen Çıkardım İlk Kontrol Ettim Galiba Bİr Şey Olmaz Dedim Hemen Kılıfını Çıkardım Sonra Bi 10 Saniye Sonra Telefon Kapandı. Hemen Aldım Pirinçe Yatırdım Yaklaşık Bi 1-2 Saat Durdu Sonra Bİr Hata Yapıp Telefonu Açtım Telefonu Açtığım An Ekran Gitti Ve Telefon Hala Çalışır Durumdaydı Nerden Anladın Derseniz Parmak İzi Okuyucu Çalışıyordu Kayıt Etmediğim Parmaklarımı Deniyordum Kabul Etmiyordu Sonra Bi 18-17 Saattir Pirinçdeydi Daha Yeni Aldım Elime Hala Çalışıyor Ama Ekran Yok Ve Hopörlörde Çalışmıyor. Büyük İhtimalle Ekran Gitti Sizce Ben Bunu Ankara'ya Yollamalımıyım Yollasam Ne Kadar Tutar Bu Ekran Değişimi Lütfen Cevap Verin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cantara Galiba Siz Ankaradasınız Bi Yardım Edermisiniz

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Cihazı çıkartır çıkartmaz pirince koyup 18-24 saat beklemeniz lazımdı. Geçmiş olsun.

Her türlü yapacağınız işlem kullanıcı hatasına giriyor. Ücret dahilinde tamirini yaparlar. Umarım anakart yanmış deyip (yanmamış ama onlar öyle diyebilir) cihazın fiyatı kadar para istemezler.

Bekir Eren Keskin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bekir Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok garanti için değil ne kadar ücrete tamir yaparlar. anakartta bişey yok bence çünkü telefon çalışıyor sadece ekran yok

Bekir Eren Keskin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bekir Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rehber - Telefonum Suya Düştü, Ne Yapmalıyım?
konuyu bir inceleyin isterseniz.
vakit kaybetmeden de en yakın telefoncuya gidin nolur nolmaz
Çok Sağolun

Rehber - Telefonum Suya Düştü, Ne Yapmalıyım?
konuyu bir inceleyin isterseniz.
vakit kaybetmeden de en yakın telefoncuya gidin nolur nolmaz
Maalesef Şu Karantina Gününde Açık Telefoncu Bulmak Zor Zaten Kendimde Açamam Ekranı Maalesef Tek Yapıcağım Pirinçde Beklemek :(

Son düzenleme:

Kosovalı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kosova
Cihazım
redmi Not 8
Meslek
esnaf
Konular
0
Çok Sağolun

Maalesef Şu Karantina Gününde Açık Telefoncu Bulmak Zor Zaten Kendimde Açamam Ekranı Maalesef Tek Yapıcağım Pirinçde Beklemek :(
2 hafta önce geldi başıma,cihazı hemen kapatıp arka kapağı sökmek ve soketlerin hepsini çıkarıp kurutmaya geçmek lazım imiş.
tabi ben biraz geç müdahele ettim açmadan kurutmaya çalıştım.cihaz çalışıyordu ama ışık yoktu. sonuç : anakart ekran soketinde kısa devre sonucu yanıklar ve bir iki entegre yanığı.arkadaş cumartesi aldı pazartesi halletti 400 tl tuttu.soketler ve bir iki entegre değişti.gözümlede gördüm simsiyah yanmıştı soketin etrafı altı.geçmiş olsun.

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Öncelikle Selamun Aleykum Arkadaşlar Eğer Açtığım Konuda Bİr Hata Varsa Affedin Dün Banyodaydım Telefon Eşofmanımın Cebinde Kalmış Bende Eşofmanı Alıyım Derken Telefon Kayıp Yüzey Temizleyici Dolu Suya Düştü Hemen Çıkardım İlk Kontrol Ettim Galiba Bİr Şey Olmaz Dedim Hemen Kılıfını Çıkardım Sonra Bi 10 Saniye Sonra Telefon Kapandı. Hemen Aldım Pirinçe Yatırdım Yaklaşık Bi 1-2 Saat Durdu Sonra Bİr Hata Yapıp Telefonu Açtım Telefonu Açtığım An Ekran Gitti Ve Telefon Hala Çalışır Durumdaydı Nerden Anladın Derseniz Parmak İzi Okuyucu Çalışıyordu Kayıt Etmediğim Parmaklarımı Deniyordum Kabul Etmiyordu Sonra Bi 18-17 Saattir Pirinçdeydi Daha Yeni Aldım Elime Hala Çalışıyor Ama Ekran Yok Ve Hopörlörde Çalışmıyor. Büyük İhtimalle Ekran Gitti Sizce Ben Bunu Ankara'ya Yollamalımıyım Yollasam Ne Kadar Tutar Bu Ekran Değişimi Lütfen Cevap Verin

cantara Galiba Siz Ankaradasınız Bi Yardım Edermisiniz
hocam bir şekilde telefonu açıp anakartı ve şarj devresini izopropil alkol veya selülozik tinerle nazikçe temizlemeniz lazım bir ihtimal düzelebilir. Anakarta bağlanan soket girişlerini vs iyice temizleyin devamında fön makinesi ile iyice ısıtın anakartı ve şarj devresini içinde su kaldıysa eğer durduğu yerde bataryada takılı iyice zarar verir. bizim cihazlarda batarya çıkmadığı için prinçte bir işe yaramıyıcaktır muhtemelen çünkü cihaz açık olmasa bile akım oluyor üzerinde

Üst Alt