Yardım Redmi Note 8 Sürüm Düşürme Sonrası Telefon Açılmıyor

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Selam abilerim çok büyük sorunum var. Cihazim redmi note 8 daha önce MIUI 11 yüklüydü yani android 9 sonra sistemden guncelledim MIUI 12 yani android 10 yaptım. Sonra geri MIUI 11 e düşürmek istedim recovery uzantılı roomu indirdim twrp üzerinden kurdum ama telefon açılışta twrpye atıyor. Üstadlar yardım edin nerede yanlış yapıyorum. Bootloader kilidi açık cihazın. Yardımlarınızı bekliyorum

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Genco33, Bu twrp ve yöntem ile yükleyin romu...

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Wipe yapmadınız yüksek ihtimalle. Full wipe yapıp kurun.

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wipe yapmadınız yüksek ihtimalle. Full wipe yapıp kurun.
Hocam yapıyorum. Yaptıktan sonra twrpyi kapatıp tekrar açmak gerekiyor reboot>recovery yapıyorum "the system has been destroyed" yazıyor. Tekrardan minimal ADB fastboot üzerinden twrp yükleyip orjinal roomu yüklüyorum yine twrp ye atıyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam yapıyorum. Yaptıktan sonra twrpyi kapatıp tekrar açmak gerekiyor reboot>recovery yapıyorum "the system has been destroyed" yazıyor. Tekrardan minimal ADB fastboot üzerinden twrp yükleyip orjinal roomu yüklüyorum yine twrp ye atıyor.
Romu hafıza kartına atın, full wipe yapın, romu kurun, stok rom ise Magisk flaşlayın. Bu kadar. System Has Beedn Destroyed olmaya devam ediyorsa Mi Flash ile stok romu kurun.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Romu hafıza kartına atın, full wipe yapın, romu kurun, stok rom ise Magisk flaşlayın. Bu kadar. System Has Beedn Destroyed olmaya devam ediyorsa Mi Flash ile stok romu kurun.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Hafıza kartım yok ama otg ile flash bellek kullanıyorum kurulumu ondan yapmaya çalışıyorum. Twrp ekranindayken bilgisayardan depolama yarısı dolu görünüyor giriyorum dosyalar görünmüyor ayrıca içine dosya da atılmıyor o yüzden otg ile flash bellek içinden yükleme yapıyorum. PC yok her seferinde int kafeye gidiyorum şuan dediğiniz şekilde deneyeceğim olmazsa mi flash uyumlu stok room indirip PC den yüklemeye calisacam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam twrp full wipe yaptım format yes yaptım reboot recovery yaptım the system has been destroyed yazısı geldi yine! En iyisi mi flash ile yüklemek umarım olur yoksa telefoncuya verecem en az 100 TL isteyecek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Hafıza kartım yok ama otg ile flash bellek kullanıyorum kurulumu ondan yapmaya çalışıyorum. Twrp ekranindayken bilgisayardan depolama yarısı dolu görünüyor giriyorum dosyalar görünmüyor ayrıca içine dosya da atılmıyor o yüzden otg ile flash bellek içinden yükleme yapıyorum. PC yok her seferinde int kafeye gidiyorum şuan dediğiniz şekilde deneyeceğim olmazsa mi flash uyumlu stok room indirip PC den yüklemeye calisacam

Hocam twrp full wipe yaptım format yes yaptım reboot recovery yaptım the system has been destroyed yazısı geldi yine! En iyisi mi flash ile yüklemek umarım olur yoksa telefoncuya verecem en az 100 TL isteyecek.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam, romu kurmadan reboot yapmayın. Çünkü stok romlarda Magisk kurulmayınca TWRP gider. Siz romu kuruyorsunuz, sonra reboot edince TWRP de gidiyor, cihaz yazılımsız kalıyor.

Stok rom yerine Xiaomi.EU rom kurun, böyle sorununuz olmaz.

Wipe yapın, romu OTG'den kurun, Magisk'i kurun, sonra reboot yapın.

Genco33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Seyit
Cihazım
Redmi note9 pro
Konular
4
Hocam, romu kurmadan reboot yapmayın. Çünkü stok romlarda Magisk kurulmayınca TWRP gider. Siz romu kuruyorsunuz, sonra reboot edince TWRP de gidiyor, cihaz yazılımsız kalıyor.

Stok rom yerine Xiaomi.EU rom kurun, böyle sorununuz olmaz.

Wipe yapın, romu OTG'den kurun, Magisk'i kurun, sonra reboot yapın.
Hocam başınızı sisirdim kusura bakmayın ben bu konularda çok tecrübeli değilim. Şuan twrp üzerinden kurulan romları sildim mi flash üzerinden yüklenen stok global rom indiriyorum. PC ye geçince sitenizde mevcut olan mi flash ile stok rom yükleme adımlarını izleyerek yüklemeyi deneyecem. Deneyeceğim yöntem sorunumu çözer mi sence? Mi flash ile yüklerken twrp gerek görülmüyor bildiğim kadarıyla!

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Hocam başınızı sisirdim kusura bakmayın ben bu konularda çok tecrübeli değilim. Şuan twrp üzerinden kurulan romları sildim mi flash üzerinden yüklenen stok global rom indiriyorum. PC ye geçince sitenizde mevcut olan mi flash ile stok rom yükleme adımlarını izleyerek yüklemeyi deneyecem. Deneyeceğim yöntem sorunumu çözer mi sence? Mi flash ile yüklerken twrp gerek görülmüyor bildiğim kadarıyla!
Sorununuzu çözer ama BL kilidini kapatmamaya özen gösterin. :)

Üst Alt