Soru Redmi Note 8 Stock Rom kurma

crazyboy3451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Merhabalar.
Elimde Redmi Note 8 Global rom yüklü bir cihaz var ben bu cihaza tekrardan stock rom kurmak istiyorum temiz kurulum maksadıyla fakat internette araştırmalarıma göre bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş sanırım böyle bir zorunluluk var mı ? Bir de stock rom kurmak garantiyi devre dışı bırakır mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Merhabalar.
Elimde Redmi Note 8 Global rom yüklü bir cihaz var ben bu cihaza tekrardan stock rom kurmak istiyorum temiz kurulum maksadıyla fakat internette araştırmalarıma göre bootloader kilidinin açık olması gerekiyormuş sanırım böyle bir zorunluluk var mı ? Bir de stock rom kurmak garantiyi devre dışı bırakır mı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Merhaba Evet (BL) Botloader Kilidini Açamanız Gerekir.Başvuruda Bulunun 1 Hafta Sonra Giriş Yapın Açılır.
Telefon Genellikle Global Stock Rom Yüklü Satıldığından Başka Stock Romların Hepsini Yükleye Bilirsiniz Ama Telefon Diyelim Bozuldu
İçnde Başka Rom Rusya Yüklü.Anlaşıldığı Zaman Garanti Dışı Bırakabilirler. Tabiki Şansa Bağlı

crazyboy3451

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba Evet (BL) Botloader Kilidini Açamanız Gerekir.Başvuruda Bulunun 1 Hafta Sonra Giriş Yapın Açılır.
Telefon Genellikle Global Stock Rom Yüklü Satıldığından Başka Stock Romların Hepsini Yükleye Bilirsiniz Ama Telefon Diyelim Bozuldu
İçnde Başka Rom Rusya Yüklü.Anlaşıldığı Zaman Garanti Dışı Bırakabilirler. Tabiki Şansa Bağlı
Hocam bootloader kilidini açmak cihazın garantisini bozmaz mı ? Bir de bootloader kilidini nasıl kaldıracağım ? Cevapların için teşekkürler

excalabur

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zeynel
Cihazım
Note 13 Pro +
Meslek
Elektronik Teknisy
Konular
403
Hocam bootloader kilidini açmak cihazın garantisini bozmaz mı ? Bir de bootloader kilidini nasıl kaldıracağım ? Cevapların için teşekkürler
İstediğiniz Resmi Romu Yükleyip Tekrar Bootloader Kilidini Kapatabilirsiniz Açabilirsiniz.İlk Kayıt 1 Sefere Mahsus 1 hafta Süre Sonra Açılır Artık İstediğiniz
Zaman Açıp Kapaya Bilirsiniz Ama Servise Gitmeyecekse Sorun Olmaz İlla Bozulacakta Değildir Herhalde
Kilidi Açıp Kapamatmanızı Servis Anlamaz Sadece Özel Durumlarda Bozulduda Servis Çalıştırıp Bakarsa Açıldığını Anlar

Buradaki Son Sürüm Aracı İndirip Konuyu Okuyup Yapın Mi Unlock Tool – Xiaomi Tools

Rehber - Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Son düzenleme:
Üst Alt