Yardım Redmi note 8 servis yok

Cemvv

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cem Çakmak
Cihazım
Mi Mix 2s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
mıuı global 12,5,2 kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8 4/64
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba, Arkadaşımın Redmi Note 8 cihazı hat görüyor, imei var (sorguladık sorun yok) ama şebeke yok ne yaptıysak olmadı. ilk aldığında BL açıp kayıt yapılmıştı sonra geçen sene tekrar kayıt yaptırma durumu olmuştu repair yapan servis global kararlı yükleyip BL kapatmış. Arkadaşım anlamıyor bu işlerden şebeke olmayınca bana sordu ve sorunca öğrendi olayı. Ayrıca telefonu güncelledikten sonra oluyor bu sorun.

1- Biz bu cihazın BL kilidini tekrar açabilir miyiz?
2- BL açmadan adb ile rom yüklersek düzelir mi?
3- Modem dosyasını flashlasak twrp olmmadan oluur mu?
4- Tüm bunların dışında ne yapabiliriz?

- Şimdiden teşekkür ederim herkese..

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Merhaba, Arkadaşımın Redmi Note 8 cihazı hat görüyor, imei var (sorguladık sorun yok) ama şebeke yok ne yaptıysak olmadı. ilk aldığında BL açıp kayıt yapılmıştı sonra geçen sene tekrar kayıt yaptırma durumu olmuştu repair yapan servis global kararlı yükleyip BL kapatmış. Arkadaşım anlamıyor bu işlerden şebeke olmayınca bana sordu ve sorunca öğrendi olayı. Ayrıca telefonu güncelledikten sonra oluyor bu sorun.

1- Biz bu cihazın BL kilidini tekrar açabilir miyiz?
2- BL açmadan adb ile rom yüklersek düzelir mi?
3- Modem dosyasını flashlasak twrp olmmadan oluur mu?
4- Tüm bunların dışında ne yapabiliriz?

- Şimdiden teşekkür ederim herkese..
guncelleme yaptıktan sonra oldu galiba modem dosyası flaşlamanız gerekli ama bl kapalı ıken atılıyormuydu bilmiyorum ona bi bakın yoksa sebeke yokken bl acılmaz %75 ihtimalle amma siz genede fastboot girip bl açmayı deneyın sonucta onceden acılmıs olmazsa aldıgınız yer ile iletişime gecin ve bl kilidini hangi hesapla acmıslar o hesaplar girerseniz bl açılır

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
guncelleme yaptıktan sonra oldu galiba modem dosyası flaşlamanız gerekli ama bl kapalı ıken atılıyormuydu bilmiyorum ona bi bakın yoksa sebeke yokken bl acılmaz %75 ihtimalle amma siz genede fastboot girip bl açmayı deneyın sonucta onceden acılmıs olmazsa aldıgınız yer ile iletişime gecin ve bl kilidini hangi hesapla acmıslar o hesaplar girerseniz bl açılır
Hocam red mi note 8 de modem dosyası istemez mi 10 t üstü redmi note 10 ve üstü poco x3 nfc sonrasında çıkan cihazlar için modem dosyası ister

Oyla:

emrecanzincir

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 10 S
Meslek
Mekatronik Müh.
Konular
1
Şebeke yokken yetkili hesap harici BL açılmıyor diye biliyorum ben hocam. Eğer açılıyorsa on numara valla

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam red mi note 8 de modem dosyası istemez mi 10 t üstü redmi note 10 ve üstü poco x3 nfc sonrasında çıkan cihazlar için modem dosyası ister
Mi 8se de istiyordu bilemeyeceğim acaba şebeke neden yok ozaman donanımsal olabilirmi?

Oyla:
Üst Alt