Yardım Redmi note 8 sensör sorunu

KartalCanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Gecen hafta aldığım redmi note 8 cihazim görüşme yaparken ekranı açılıyor ve kulagimla tuslama yapıyor.
Ayrıca Whatsapp sesli mesajlarda baloncuk sesi var.mesaj dinlerken sol üstte Whatsapp simgesi çıkıyor ve baloncuk sesinden mesajı zor anlıyorum.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Gecen hafta aldığım redmi note 8 cihazim görüşme yaparken ekranı açılıyor ve kulagimla tuslama yapıyor.
Ayrıca Whatsapp sesli mesajlarda baloncuk sesi var.mesaj dinlerken sol üstte Whatsapp simgesi çıkıyor ve baloncuk sesinden mesajı zor anlıyorum.
Ayarlaedan hakkında kısmına gelin çekirdek kısmına 5 defa basın test kısmına gelin kalibrasyon yapın

Oyla:

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Yakınlık sensörü sağ üst köşede olduğu için telefonu tutuş şeklinize göre bazen boşta kalıyor. Bu sebeple ekran açılıyor.

Oyla:

KartalCanli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yakınlık sensörü sağ üst köşede olduğu için telefonu tutuş şeklinize göre bazen boşta kalıyor. Bu sebeple ekran açılıyor.
Hadi sensör neysede WhatsApp taki ses çok can sıkıcı. İşim gereği sürekli sesli mesaj kullanıyorum.

Oyla:

Kaanx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
A2 lite
Konular
25
Hocam o dediğiniz sensör malesef bu telefonda sanırım kronik fakat, eğer ekran koruruyucunuz kalın ve çerçevesi siyah ise değiştirin şahsen ben öyle yaparak sonuç aldım şu an bir sıkıntı yok..

Oyla:
Üst Alt