Yardım Redmi note 8 şebeke sorunu

mutsuzcoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.0.2
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar, son 2 3 gündür şebeke sorunu yaşıyorum. Telefonum yurt dışı kayıtlı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
4.5 g açıkken bağlantı sorunu yaşıyorum. Şebeke full çekiyor ama herhangi bir yere girince girmiyor yavaşlıyor full çekmesine rağmen.
Turkcell kullanıyorum arayıp 4.5 g yi kapattırıp geri açtım ve bir sms geldi. 4.5 g açık ama cihazınız 4.5 g ye uyumlu değil dedi.
Sizce sebebi nedir bi anda oldu ve şebeke çekmesine rağmen ya açmıyor ya da ağır çekiyor. Kontrol ettim imeisi hala duruyor.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

bekobey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bekir DOĞAN
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Okumuş Balıkçı
Konular
1
Bulunduğunuz bölgede şebeke durumunu Turkcell e sorunuz. Sonra WoLTE etkinleştirme isteği yapın, cihazınız etkinleştirme yaparsa sorun yok, yapmazsa bende bilmiyorum, bir ara baz vericiden iş yerinde sadece Turkcell olan herkeste olmuştu, müşteri hizmetleri bu şekilde çözüme yönelik işlemler yapmıştı.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Merhabalar, son 2 3 gündür şebeke sorunu yaşıyorum. Telefonum yurt dışı kayıtlı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum.
4.5 g açıkken bağlantı sorunu yaşıyorum. Şebeke full çekiyor ama herhangi bir yere girince girmiyor yavaşlıyor full çekmesine rağmen.
Turkcell kullanıyorum arayıp 4.5 g yi kapattırıp geri açtım ve bir sms geldi. 4.5 g açık ama cihazınız 4.5 g ye uyumlu değil dedi.
Sizce sebebi nedir bi anda oldu ve şebeke çekmesine rağmen ya açmıyor ya da ağır çekiyor. Kontrol ettim imeisi hala duruyor.

Bulunduğunu alan ile ilgili olabilir. Şehir merkezi gibi bir yerde tekrar dener misiniz? IMEI değişen cihazınız şebeke tarafindan farklı bir cihaz gibi görülüp uyumlu değil der bu normal.

Oyla:

mutsuzcoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğunu alan ile ilgili olabilir. Şehir merkezi gibi bir yerde tekrar dener misiniz? IMEI değişen cihazınız şebeke tarafindan farklı bir cihaz gibi görülüp uyumlu değil der bu normal.
Yarın başka bir bölgeye gidecem orda tekrardan deneyeceğim.

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Yarın başka bir bölgeye gidecem orda tekrardan deneyeceğim.
Hocam. Turktelekom var bende. 4.5g full çekiyor ama inanır mısınız, evde 300kb hızı geçemiyorum. İş yerinde 4.5g var yine full çekiyor ortalama 14mb ile dosya indiriyorum. Sanırım sanal bir görüntü alıyoruz. Yoksa ikisinde de 4.5g full

Oyla:

mutsuzcoco

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bulunduğunuz bölgede şebeke durumunu Turkcell e sorunuz. Sonra WoLTE etkinleştirme isteği yapın, cihazınız etkinleştirme yaparsa sorun yok, yapmazsa bende bilmiyorum, bir ara baz vericiden iş yerinde sadece Turkcell olan herkeste olmuştu, müşteri hizmetleri bu şekilde çözüme yönelik işlemler yapmıştı.
Kodla etkinleştirme yaptım voLTE carrier check was disabled yazdı altta ama şebeke kısmında volte yazmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam. Turktelekom var bende. 4.5g full çekiyor ama inanır mısınız, evde 300kb hızı geçemiyorum. İş yerinde 4.5g var yine full çekiyor ortalama 14mb ile dosya indiriyorum. Sanırım sanal bir görüntü alıyoruz. Yoksa ikisinde de 4.5g full
Valla reis bende anlamadım genel olarak bir sıkıntı var galiba . Az önce oda arkadaşımda 4.5 g de internetin yavaşlayıp çekmediğini söyledi. Telefonu samsung m31.

Oyla:

furkanduzenli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
FURKAN
Cihazım
NOTE 8
Konular
1

Telefona format attıysanız belkide İmei si silinmiş olabilir

Oyla:
Üst Alt