- Adım
- Fatih
- Cihazım
- Redmi Note 8
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 12.0.4 Kararlı
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
selamlar. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın sormak istediklerimi kalın yazdım, geri kalan yazılarda bilgi vermeye çalıştım elimden geldiğince.
ablam redmi note 8'ini şebeke sorunları yüzünden bir süreliğine bana verdi telefonları değiştirdik. onun hattı turkcell benimki türk telekom durum bende şu an çok daha vahim bu yüzden. mobil veri neredeyse hiç çalışmıyor, biriyle konuştuğumda sesim kesiliyor gitmiyor,arayan olursa telefonum çalmıyor genelde vs. neredeyse şebeke yok gibi bir şey.
öncelikle telefonum yurt dışı kayıtlı cihaz mı bunu nasıl öğrenebilirim?
ek olarak e-devletten imei kaydı sorguladığımda şununla karşılaştım:
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen
Marka: ZTE Model Bilgileri: TURKCELL VINN MF667
bildiğin modemin imeisini telefona çakmışlar ayrıca modem 3g, telefonum 4.5g bu imei ileride btk tarafından illa ki patlatılacak diye düşünüyorum. şebeke sorunum bu durumdan mı kaynaklanıyor?
ablam redmi note 8'ini şebeke sorunları yüzünden bir süreliğine bana verdi telefonları değiştirdik. onun hattı turkcell benimki türk telekom durum bende şu an çok daha vahim bu yüzden. mobil veri neredeyse hiç çalışmıyor, biriyle konuştuğumda sesim kesiliyor gitmiyor,arayan olursa telefonum çalmıyor genelde vs. neredeyse şebeke yok gibi bir şey.
öncelikle telefonum yurt dışı kayıtlı cihaz mı bunu nasıl öğrenebilirim?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
şuradan imesini sorgulattığımda "Your IMEI or S/N doesn't exist, please verify and enter again" diyor buradan tek anladığım ürün xiaomi garantili değil. peki ithalatçı garantili mi yurtdışı kayıtlı mı?ek olarak e-devletten imei kaydı sorguladığımda şununla karşılaştım:
Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen
Marka: ZTE Model Bilgileri: TURKCELL VINN MF667
bildiğin modemin imeisini telefona çakmışlar ayrıca modem 3g, telefonum 4.5g bu imei ileride btk tarafından illa ki patlatılacak diye düşünüyorum. şebeke sorunum bu durumdan mı kaynaklanıyor?