Yardım Redmi Note 8 Şebeke Sorunu

muptezelkoala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.0.4 Kararlı
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
selamlar. biraz uzun oldu ama kusura bakmayın sormak istediklerimi kalın yazdım, geri kalan yazılarda bilgi vermeye çalıştım elimden geldiğince.

ablam redmi note 8'ini şebeke sorunları yüzünden bir süreliğine bana verdi telefonları değiştirdik. onun hattı turkcell benimki türk telekom durum bende şu an çok daha vahim bu yüzden. mobil veri neredeyse hiç çalışmıyor, biriyle konuştuğumda sesim kesiliyor gitmiyor,arayan olursa telefonum çalmıyor genelde vs. neredeyse şebeke yok gibi bir şey.

öncelikle telefonum yurt dışı kayıtlı cihaz mı bunu nasıl öğrenebilirim? şuradan imesini sorgulattığımda "Your IMEI or S/N doesn't exist, please verify and enter again" diyor buradan tek anladığım ürün xiaomi garantili değil. peki ithalatçı garantili mi yurtdışı kayıtlı mı?

ek olarak e-devletten imei kaydı sorguladığımda şununla karşılaştım:

Durum: IMEI NUMARASI KAYITLI
Kaynak: İthalat yoluyla kaydedilen
Marka: ZTE Model Bilgileri: TURKCELL VINN MF667

bildiğin modemin imeisini telefona çakmışlar ayrıca modem 3g, telefonum 4.5g bu imei ileride btk tarafından illa ki patlatılacak diye düşünüyorum. şebeke sorunum bu durumdan mı kaynaklanıyor?

Pivok

Söz konusu vatansa gerisi teferruattır
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Pivok
Cihazım
poco x3 pro
Meslek
Operatörlük
Konular
29
Hocam e devlet'ten IMEI kaydına bakın eğer aynı ortamda aynı operatörü kullanan arkadaşlarınız da aynı sıkıntıyı çekiyorsa telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok demektir ama arkadaşlarınızın telefonun çekiyor sizinki çekmiyor ise IMEI repair işlemi yapmanız lazım bunun içinde forum'da teknisyen rütbesine sahip uzaktan bağlantı ile IMEI repair işlemi yapan arkadaşlarımız mevcuttur onlardan ilgili desteği alabilirsiniz

Oyla:

mfa5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Fatih
Cihazım
Mİ5s-RNote8
Meslek
Öğrenci
Konular
13
imei repairle düzelir

Oyla:

muptezelkoala

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam e devlet'ten IMEI kaydına bakın eğer aynı ortamda aynı operatörü kullanan arkadaşlarınız da aynı sıkıntıyı çekiyorsa telefondan kaynaklı bir sıkıntı yok demektir ama arkadaşlarınızın telefonun çekiyor sizinki çekmiyor ise IMEI repair işlemi yapmanız lazım bunun içinde forum'da teknisyen rütbesine sahip uzaktan bağlantı ile IMEI repair işlemi yapan arkadaşlarımız mevcuttur onlardan ilgili desteği alabilirsiniz
annem, babam ve ben aynı evdeyiz üçümüz de türk telekomuz onlarda bir sıkıntı yok. sorun evde de değil usta her yerde yaşıyorum şebeke sorununu.

imei repairle düzelir

yanıtlarınız için teşekkür ederim imei repair işlemine göz atayım.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evet cihazınızda IMEI repair yapılmış ve çok büyük ihtimalle yurtdışı bir cihaz. Belirttiğiniz sorun ise hatalı repair yapılmasından kaynaklanıyor. Çözümü için forum teknisyenlerimizden destek alabilirsiniz.

Oyla:

BlueMoonTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bora Özdemir
Cihazım
Mi Band 3
Konular
4
İmei'den sonra band20 gitmiş olabilir. Ben de çok çektiydim bu sorunu, düzg0n bir qcn dosyasıyla tekrar imei attıydım sorun düzelmişti.

Oyla:
Üst Alt