Yardım Redmi Note 8 Şarj sorunu

Kmnd

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Sefa
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12:0:2
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar benim telefonun şarjı normalde beni baya idare ediyordu,ama ne olduysa bi anda telefonun şarjı 2 kat hızlı bıtmeye basladı telefonla yarım saat internette dolaşsam bile şarj yarıya iniyor yapabilecegim bişey varmı?

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
yakında güncelleme vs. yaptıktan sonra mı oldu yoksa durup dururken mi?

Oyla:

Fatma Özgen

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatma Özgen
Cihazım
Xiaomi mi8
Konular
0
Arkadaşlar benim telefonun şarjı normalde beni baya idare ediyordu,ama ne olduysa bi anda telefonun şarjı 2 kat hızlı bıtmeye basladı telefonla yarım saat internette dolaşsam bile şarj yarıya iniyor yapabilecegim bişey varmı?
Aynı sorun bende de başladı. Benim önceden bir buçuk gün giderken şimdi günde defalarca şarja takmam gerekiyor.
Size bir yanıt gelmiş mi l? ben göremedim.

Telefonum mi8

Oyla:

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Herkesde aynı sorun olduğuna göre daha önce başıma gelen bir sorunu anlatayım redmi note 4 cihazlarda birden şarj sorunu oldu cihazın şarjı birden bire su gibi bitmeye ve cihaz ısınmaya başladı ilk batarya dan zannetmiştim ama sonra forumda birçok kişide aynı problem olunca yazılımsal olduğunu farkettim biras araştırma sonucu sorun Google duo uygulamasından kaynakliymis güncelleyince böyle bir problem ortaya çıkmış ve sadece redmi note 4 cihazlarda Google duo uygulamasının güncellemesini kaldırınca cihaz aniden eski haline döndü şarj ve ısınma problemi kalmadı sizinde eğer aniden böyle bir problem olduysa ve diğer arkadaşlarda da aynı problem varsa buna benzer bir problem olmuş olabilir yani son zamanlarda yüklediğiniz veya eskiden beri telefonda olup yeni güncellenmiş bir uygulama buna neden olabilir pil kullanan uygulamara bir bakın hangisi en çok pil kullanıyorsa problem onda olabilir

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt