Soru Redmi Note 8 Şarj Hk.

ktyell

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Herkese merhabalar 3 gün önce Redmi Note 8 aldım.Dün telefona güncelleme yaptım sanki şarj çok uzun gitmiyor.Hem oyun hem sosyal medyaya giriyorum.Uzun gitmesi için bir çözümü varmıdır ? Veya güncellemeden mi kaynaklıdır ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lütfen yardım

Son düzenleme:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Ne güncellemesi yaptın hocam? MIUI 11 mi yoksa Android 10 mu? Telefonu sıfırlayıp öyle dene bakalım aynı sıkıntıyı ben de eski ROM'da yaşamıştım

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Ne güncellemesi yaptın hocam? MIUI 11 mi yoksa Android 10 mu? Telefonu sıfırlayıp öyle dene bakalım aynı sıkıntıyı ben de eski ROM'da yaşamıştım
Redmi note 8 e android 10 daha gelmedi miui 11 son sürüme güncellemişseniz hocam o yüzden olabilir çünkü pek olumlu yorum olmadı son güncelleme

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Redmi note 8 e android 10 daha gelmedi miui 11 son sürüme güncellemişseniz hocam o yüzden olabilir çünkü pek olumlu yorum olmadı son güncelleme
Redmi Note 8 için yurtdışında güncelleme geldiğini duydum yabancı kaynaklarda o yüzden öyle dedim elimde bir tane Redmi Note 8 var anneme aldım onu Android 10 güncellemesi çıkarsa Global ROM'dan Endonezya'ya geçecem Bootloader açmadan bakacaz artık

Oyla:

ktyell

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ben hiç rom falan anlamıyorum.İlk defa Xiaomi aldım.Telefonun sistem güncellemesinden yapmıştım.Sanki düşüş gördüm güncelleyince.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Herkese merhabalar 3 gün önce Redmi Note 8 aldım.Dün telefona güncelleme yaptım sanki şarj çok uzun gitmiyor.Hem oyun hem sosyal medyaya giriyorum.Uzun gitmesi için bir çözümü varmıdır ? Veya güncellemeden mi kaynaklıdır ?

lütfen yardım
Kullanıma göre değişir oynadığınız oyunlar pubg gibi oyunlarsa şarjı sömürür hocam ve Bazı Miui Güncellemeri tam optimize olmadığı için pilin çabuk bitmesine sebeb oluyor En iyisi ilk stock romu kurmak

lütfen yardım
Tavsiyem MiRoom yükle 10 şarjda 1 saat alırsın en az ama kullanıma göre değişir

Oyla:

ktyell

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kullanıma göre değişir oynadığınız oyunlar pubg gibi oyunlarsa şarjı sömürür hocam ve Bazı Miui Güncellemeri tam optimize olmadığı için pilin çabuk bitmesine sebeb oluyor En iyisi ilk stock romu kurmak

Tavsiyem MiRoom yükle 10 şarjda 1 saat alırsın en az ama kullanıma göre değişir

Hocam ben pek room felan anlamıyorum ilk defa kullanıyorum güncellemeyi yaptım sanki düşüş mevcut inşallah bataryaya zararı olmaz bunun ve güncelleme ile düzeltilir...

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Hocam ben pek room felan anlamıyorum ilk defa kullanıyorum güncellemeyi yaptım sanki düşüş mevcut inşallah bataryaya zararı olmaz bunun ve güncelleme ile düzeltilir...
Bataryaya zararı olmaz merak etmeyin

Oyla:

Toprak 58

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Toprak
Cihazım
Mi 9 Lite
Meslek
Lise Öğrencisi
Konular
17
Mi Room tavsiye etmiyorum Netflix HD izleyemezsin, Xiaomi.Eu veya Endonezya ROM'u kur bu ikisi telefonun için en iyi 2 alternatif bence Bootloader kilidi vs. uğraşmadan Endonezya ROM'u kur gitsin kafan rahat eder yakın zamanda Redmi Note 8 kullanan anneme de hatta alacak bir yakınıma da kuracam

Oyla:

BlackEagle03

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege
Cihazım
mi a2 lite
Konular
6
Miui sürümünden kaynaklanıyor merak etmeyin. Diğer güncellemelerde düzelecektir. Şu an için bişey yapmaniza gerek yok.

Oyla:
Üst Alt