Yardım Redmi Note 8 Şarj bitme ve Açılmama

Petrichorx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eda
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum o nedir.
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, telefonumun şarjı 0 oldu ve kapandı. Ardından normal bir şekilde şarja taktım hemen sadece batarya logosu çıktı ve beyaz bildirim ışığı yandı. Telefonu iki dakika sonra hemen açmak istedim ders çalıştığım için, basılı tuttum yine logo ve beyaz ışık vardı. Telefonu şarjdan çıkardım beyaz ışık yanmaya devam etti, sonra tekrar taktım anlamaya çalıştım. 30 dakika boyunca bıraktım telefonu, hard reset yapmaya çalıştım artık açılmayınca, o da olmadı. Bıraktım kendi haline 10 dk sonra geldim baktım beyaz ışık yanıp sönüyor, batarya logosu yok. Ne oldu bu telefona? 3 aylık.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bataryayı tamamen bitirmişsiniz gibi görünüyor, şarja bekletmeye devam edin.

Oyla:

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
Merhaba arkadaşlar, telefonumun şarjı 0 oldu ve kapandı. Ardından normal bir şekilde şarja taktım hemen sadece batarya logosu çıktı ve beyaz bildirim ışığı yandı. Telefonu iki dakika sonra hemen açmak istedim ders çalıştığım için, basılı tuttum yine logo ve beyaz ışık vardı. Telefonu şarjdan çıkardım beyaz ışık yanmaya devam etti, sonra tekrar taktım anlamaya çalıştım. 30 dakika boyunca bıraktım telefonu, hard reset yapmaya çalıştım artık açılmayınca, o da olmadı. Bıraktım kendi haline 10 dk sonra geldim baktım beyaz ışık yanıp sönüyor, batarya logosu yok. Ne oldu bu telefona? 3 aylık.
Daha önce benim mi 8 se cihazımda da olmuştu. Yaklaşık yarım saat sarja bırakmıştım dokunmamıştım. Sizde bir deneyin çözülür sorununuz büyük ihtimalle. Ayrıca telefonunuzu %10-15 olunca şarja takın. Iyice bitirmek mantıklı değil yeni nesil bataryalarda

Oyla:
Üst Alt