Yardım Redmi Note 8 şarj aleti garantisine hangi problemler dahil ve garantiye telefon ve şarj aleti beraber mi gönderiliyor ?

Serkan Kocabaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI V12.0.7.0.QGGMIXM
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar 2020 Mayıs ayında Xiaomi Redmi Note 8 Pro telefon aldım telefon ile gelen şarj aletinin kablosu bozuldu. Şarj aletinin adaptörü sağlam ve telefonun şarj giriş yeri sağlam (başka bir orjinal şarj aletiyle denedim).
Şarj kablosunun bozuk olduğundan eminim, bu durumda garantiye gönderdiğim de garanti kapsamına girer mi ?
İkinci soru olarak şarj aletini ve telefonu göndermem gerekiyor mu ?
Not = Kabloda herhangi bir açıklık, bükülme yıpranma yok.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Genelde aksesuarların arızası için garanti ile uğraşılmadığından çok bilen yoktur. Evo'yu arayıp kendiniz sormanız en yararlısı olacaktır.

Ancak cihazı göndermenizin gerekli olduğunu düşünmüyorum ben. Bozuk kabloyu ve çalışan kabloyu videoya alıp, bir bulut sunucu sistemine yükleyip, bağlantıyı da kağıda yazıp kutuya yapıştırır ve içine sadece adaptör (belki ikisini bir değiştiriyorlardır diye) ve kabloyu koyup yollarsanız da çözüm olur gibime geliyor.

İlinizde Xiaomi teknik servislerinden biri varsa elle götürüp de değişim isteyebilirsiniz aksesuarı (Evo olması zorunlu değil).

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kablolar garantiye girmez genelde. Dışında hasar olmayabilir ancak kullanıcı gerdirip içeriden kabloların kopmasına neden olmuş olabilir. Bu durumda hatanın sebebi anlaşılmayacağı için garanti ile çözülmesi çok güç.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Garanti durumuna bakınca cihazın tüm parçaları garanti kapsamında ancak sizin durumunuz için düşünürsek, bu kablo telefonun parçası mı, değil mi? Bende merak ettim :D

Oyla:

Serkan Kocabaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garanti durumuna bakınca cihazın tüm parçaları garanti kapsamında ancak sizin durumunuz için düşünürsek, bu kablo telefonun parçası mı, değil mi? Bende merak etti

Genelde aksesuarların arızası için garanti ile uğraşılmadığından çok bilen yoktur. Evo'yu arayıp kendiniz sormanız en yararlısı olacaktır.

Ancak cihazı göndermenizin gerekli olduğunu düşünmüyorum ben. Bozuk kabloyu ve çalışan kabloyu videoya alıp, bir bulut sunucu sistemine yükleyip, bağlantıyı da kağıda yazıp kutuya yapıştırır ve içine sadece adaptör (belki ikisini bir değiştiriyorlardır diye) ve kabloyu koyup yollarsanız da çözüm olur gibime geliyor.

İlinizde Xiaomi teknik servislerinden biri varsa elle götürüp de değişim isteyebilirsiniz aksesuarı (Evo olması zorunlu değilcevabub

İlinizde Xiaomi teknik servislerinden biri varsa elle götürüp de değişim isteyebilirsiniz aksesuarı (Evo olması zorunlu değil).
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim güvenilir ve orijinal şarj aleti satan bir yer varmı ?

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim güvenilir ve orijinal şarj aleti satan bir yer varmı ?
MIUI Türkiye Market (forumun online alışveriş platformu) garantili orijinal ürün satıyor. Ben 18w şarj cihazını buradan aldım.

Bunun dışında ilinizde yüksek ihtimalle Preffered Partner satıcılar (küçük Mi mağazaları) vardır, oralardan da alabilirsiniz.

Bunlar dışında farklı marka ürünlere de bakabilirsiniz. Spigen, Baseus, Anker, UGreen ve bunlar gibi birçok güvenilir marka var.

Oyla:

Serkan Kocabaş

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
MIUI Türkiye Market (forumun online alışveriş platformu) garantili orijinal ürün satıyor. Ben 18w şarj cihazını buradan aldım.

Bunun dışında ilinizde yüksek ihtimalle Preffered Partner satıcılar (küçük Mi mağazaları) vardır, oralardan da alabilirsiniz.

Bunlar dışında farklı marka ürünlere de bakabilirsiniz. Spigen, Baseus, Anker, UGreen ve bunlar gibi birçok güvenilir marka var.
Cevabınız için çok minnettarım ama telefonumun şarj aleti kaç watt bilmiyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro kaç watt olduğunu siz biliyormusunuz? Şarj aletinin adaptöründe bu konuda bir şey bulamadım.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cevabınız için çok minnettarım ama telefonumun şarj aleti kaç watt bilmiyorum. Telefonum Xiaomi Redmi Note 8 Pro kaç watt olduğunu siz biliyormusunuz? Şarj aletinin adaptöründe bu konuda bir şey bulamadım.
18w Quick Charge 3.0 teknolojisiyle şarj oluyor.

Oyla:
Üst Alt