Soru Redmi Note 8 Root Hakkında ?

ufkraider

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Taxi Driver :)
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.8 Kararlı (PCOMIXM)
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese İyi günler bir sorum olucak redmi note 8 telefonumda root erişimi sağlamaya karar verdim arastırdım öncelikle global sürüm yüklü telefonumda Bootloader Kilidi kapalı oldugunu farkettim acmak için denedim fastbood ekranına girip pc den bağlatıp Miflash unlock programıyla acmaya calıstıgımda tam 168 saat bekle ve tekrar ac diye ekran geldi bu da 1 hafta ediyor yani koca koca 1 hafta bekleyip tekrar mı denemem gerekiyor neden böyle bişi olmuş anlamış degilim facepalm~~facepalm~~facepalm~~

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Herkese İyi günler bir sorum olucak redmi note 8 telefonumda root erişimi sağlamaya karar verdim arastırdım öncelikle global sürüm yüklü telefonumda Bootloader Kilidi kapalı oldugunu farkettim acmak için denedim fastbood ekranına girip pc den bağlatıp Miflash unlock programıyla acmaya calıstıgımda tam 168 saat bekle ve tekrar ac diye ekran geldi bu da 1 hafta ediyor yani koca koca 1 hafta bekleyip tekrar mı denemem gerekiyor neden böyle bişi olmuş anlamış degilim facepalm~~facepalm~~facepalm~~
Hepimiz aynisini yaptık hocam bende 1 hafta bekledim daha 2 gun önce açıldı, kilidin açılsın dilediğini yaparsın kilidin acilmadan root room işine girme derim sabret bekle

Oyla:
Üst Alt