Yardım Redmi note 8 pro

samet_kapcak_2004@hotmail

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5 kararlı
Telefon Modeli
Redmi not 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Yaklaşık 3 gündür sebekem H çekiyor telefonu kapatıp açıyorum 4.5 g oluyor fakat sonra tekrar H oluyor sorun nedir

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam daha öncesinde böyle bir sorun yoksa yeni başladıysa operatör kaynaklıdır. ama zaten hep böyleyse en başından beri. yeniden repair yaptırmanız gerekiyor.

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam daha öncesinde böyle bir sorun yoksa yeni başladıysa operatör kaynaklıdır. ama zaten hep böyleyse en başından beri. yeniden repair yaptırmanız gerekiyor.
Yaklaşık 1 buçuk ay önce Hepsiburada dan aldım daha yeni oldu operatörü aradım bizden kaynaklı sorun yok dediler telefonla ilgili sonra bana GENPA ve KVK temsilcilerinin numarasını verdiler arayın sorunu çözsünler diye benim garanti belgemde Xiaomi Türkiye garantili ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam madem cihazınınız Türkiye garantili servise de gönderebilirsiniz. Ama öncesinde cihazda herhangi bir işlem yaptınız mı? Root vb. gibi. veyahutta herhangi bir ayarla filan oynadınız mı? bi değişiklik yaptıysanız Fabrika verilerine sıfırlayabilirsiniz

Oyla:

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Samet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam madem cihazınınız Türkiye garantili servise de gönderebilirsiniz. Ama öncesinde cihazda herhangi bir işlem yaptınız mı? Root vb. gibi. veyahutta herhangi bir ayarla filan oynadınız mı? bi değişiklik yaptıysanız Fabrika verilerine sıfırlayabilirsiniz
Hiçbir işlem yapmadım 3 gün önce kardesimde aynı telefonu kullanıyor o yanıma geldiği gün ikimizinde şebekesi H oldu interneti ayarlardan 4.5 g sabit yapıyorum fakat onu yapınca arama gelmiyor servise gönderirsem yedek telefon yok uzun sürer servise verirsem

Oyla:

note8prosahibi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
55
Hiçbir işlem yapmadım 3 gün önce kardesimde aynı telefonu kullanıyor o yanıma geldiği gün ikimizinde şebekesi H oldu interneti ayarlardan 4.5 g sabit yapıyorum fakat onu yapınca arama gelmiyor servise gönderirsem yedek telefon yok uzun sürer servise verirsem
İki farklı telefon aynı yerde H çekiyor ise şebeke kaynaklıdır eğer ki ikiniz de farklı hat iseniz garantiye yollayınız hiç uğraşmayınız

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam yüksek ihtimal operatör kaynaklı Farklı bir operatör hattı varsa deneyebilir misiniz?

Oyla:
Üst Alt