- Adım
- aydın
- Cihazım
- redmi note8 pro
- Konular
- 2
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global 11.0.4 kararlı
- Telefon Modeli
- redmi note 8 pro 64
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
merhaba ,pubg mobil oyun için de oynarken üst ve yandan adres çubuğu açılıyor ,bunu engellemenin bir yolu yok mu ? ipone de bu özellik mevcut fakat redmi note8 pro da var mı ? bilmiyorum .Çok ciddi ama basit bir sorun ve çoğu form da bunun çözümünü aradım bulamadım . Oyun oynarken ekranın üstüne ve yanına parmağım değdigin de ekran açılıyor ve anlık olarak oyun da etkisiz oluyorum .Bu sorunla karşılaşan bir ben değilim belki binlerce kişi vardır aynı sorunla karşılaşan , samsung ve ipone de bunun çözümü var samsun da program vasitasıyla adres çubuğu kilitleniyor ve hiç bir şekilde ekranın sağına soluna parmağın çarpsada sen açmadan açılmıyor,ipone de kendi özelliği var adres çubugunu kilitliyor yine aynı şekilde sen açmadan açılmıyor oyunu hiç bir şekil de engellemiyor. Ama redmi note 8 pro da öyle bir özellik yok yada var ben bilmiyorum bulamıyorum ,oysa ben pubg için almıştım bu telefonu fakat çok pişman oldum bu neden den dolayı , aslında çok basit bir durum ,bir güncellemeyle düzelecek bir şey gibi lütfen konu ile ilgili yardım edin .Dilerseniz konuyu tekrar anlatayım açıkça ,oyun esnasın da atanmış tuşlara basarken ekranın üst ve yan kısmına parmağım çarpınca araç çubuğu açılıyor ve oyunu ciddi açıda etkiliyor ,detay için video gönderdim izlerseniz daha iyi anlayacaksınız 2. sorunum da oyunlar da bluotooth da kulaklık taktığım da 1 yada 1.5 saniye ses gecikmesi yapıyor ,hiç bir kulaklıkla uyuşmuyor ses gecikme sorununu da hiç bir şekil de çözemedim ,çok isteyerek severek almıştım bu telefonu lütfen bu sorunlar için yardımlarınızı esirgemeyin teşekkürler