Yardım redmi note 8 pro

escode34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aydın
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.4 kararlı
Telefon Modeli
redmi note 8 pro 64
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
merhaba ,pubg mobil oyun için de oynarken üst ve yandan adres çubuğu açılıyor ,bunu engellemenin bir yolu yok mu ? ipone de bu özellik mevcut fakat redmi note8 pro da var mı ? bilmiyorum .Çok ciddi ama basit bir sorun ve çoğu form da bunun çözümünü aradım bulamadım . Oyun oynarken ekranın üstüne ve yanına parmağım değdigin de ekran açılıyor ve anlık olarak oyun da etkisiz oluyorum .Bu sorunla karşılaşan bir ben değilim belki binlerce kişi vardır aynı sorunla karşılaşan , samsung ve ipone de bunun çözümü var samsun da program vasitasıyla adres çubuğu kilitleniyor ve hiç bir şekilde ekranın sağına soluna parmağın çarpsada sen açmadan açılmıyor,ipone de kendi özelliği var adres çubugunu kilitliyor yine aynı şekilde sen açmadan açılmıyor oyunu hiç bir şekil de engellemiyor. Ama redmi note 8 pro da öyle bir özellik yok yada var ben bilmiyorum bulamıyorum ,oysa ben pubg için almıştım bu telefonu fakat çok pişman oldum bu neden den dolayı , aslında çok basit bir durum ,bir güncellemeyle düzelecek bir şey gibi lütfen konu ile ilgili yardım edin .Dilerseniz konuyu tekrar anlatayım açıkça ,oyun esnasın da atanmış tuşlara basarken ekranın üst ve yan kısmına parmağım çarpınca araç çubuğu açılıyor ve oyunu ciddi açıda etkiliyor ,detay için video gönderdim izlerseniz daha iyi anlayacaksınız 2. sorunum da oyunlar da bluotooth da kulaklık taktığım da 1 yada 1.5 saniye ses gecikmesi yapıyor ,hiç bir kulaklıkla uyuşmuyor ses gecikme sorununu da hiç bir şekil de çözemedim ,çok isteyerek severek almıştım bu telefonu lütfen bu sorunlar için yardımlarınızı esirgemeyin teşekkürler

Ekli dosyalar

• 105428793_949701142156768_4843542835277681384_n.mp4
    1,6 MB · Görüntüleme: 21

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
merhaba ,pubg mobil oyun için de oynarken üst ve yandan adres çubuğu açılıyor ,bunu engellemenin bir yolu yok mu ? ipone de bu özellik mevcut fakat redmi note8 pro da var mı ? bilmiyorum .Çok ciddi ama basit bir sorun ve çoğu form da bunun çözümünü aradım bulamadım . Oyun oynarken ekranın üstüne ve yanına parmağım değdigin de ekran açılıyor ve anlık olarak oyun da etkisiz oluyorum .Bu sorunla karşılaşan bir ben değilim belki binlerce kişi vardır aynı sorunla karşılaşan , samsung ve ipone de bunun çözümü var samsun da program vasitasıyla adres çubuğu kilitleniyor ve hiç bir şekilde ekranın sağına soluna parmağın çarpsada sen açmadan açılmıyor,ipone de kendi özelliği var adres çubugunu kilitliyor yine aynı şekilde sen açmadan açılmıyor oyunu hiç bir şekil de engellemiyor. Ama redmi note 8 pro da öyle bir özellik yok yada var ben bilmiyorum bulamıyorum ,oysa ben pubg için almıştım bu telefonu fakat çok pişman oldum bu neden den dolayı , aslında çok basit bir durum ,bir güncellemeyle düzelecek bir şey gibi lütfen konu ile ilgili yardım edin .Dilerseniz konuyu tekrar anlatayım açıkça ,oyun esnasın da atanmış tuşlara basarken ekranın üst ve yan kısmına parmağım çarpınca araç çubuğu açılıyor ve oyunu ciddi açıda etkiliyor ,detay için video gönderdim izlerseniz daha iyi anlayacaksınız 2. sorunum da oyunlar da bluotooth da kulaklık taktığım da 1 yada 1.5 saniye ses gecikmesi yapıyor ,hiç bir kulaklıkla uyuşmuyor ses gecikme sorununu da hiç bir şekil de çözemedim ,çok isteyerek severek almıştım bu telefonu lütfen bu sorunlar için yardımlarınızı esirgemeyin teşekkürler
Telefonu tam ekran modunda kullanırsanız tuşlar olmadığı için açılma sorunu da olmaz.
Ayarlar/ek ayarlar/tam ekran görünüm

Oyla:

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Bluetooth kulaklıklar sesi geç veriyor normal yani ....

Oyla:

escode34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aydın
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu tam ekran modunda kullanırsanız tuşlar olmadığı için açılma sorunu da olmaz.
[/QUO

denedim yandan açılmıyor fakat üstten yine açılıyor ,önemli olan da üst araç çubuğu zaten .teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bluetooth kulaklıklar sesi geç veriyor normal yani ....
merhaba , 1000 tl ve 2500 tl arasın da bir çok kulaklık da denedik ,ör: beats solo black MNEN2EE/A ve sennheiser HD4.40 Bluetooht kulaklıklarla denendi ve her ikisinde de ses gecikmesi yapıyor .Fakat aynı kulaklıkları samsung j7 plus ,j4 plus iphone x , samsung a5 ,huwai ve bir çok telefon da denedik hiç bir şekilde onlarda ses gecikmesi yapmıyor ,ama bu telefon da yapıyor . 2 aydır bu sorunları araştırıyorum ve bir çözüm bulamadım , 500 tl lik telefon da bile olmayan ses gecikmesi 2600 tl verdiğim her yerde reklamı yapılan telefon da oluyor anlamış değilim , inanın aldığıma pişman oldum ilginize teşekkürler

Tam ekran moduna aldığım da yandan açılmıyor fakat üst araç çubuğu yine açılıyor ,önemli olan da üstten açılmaması ilginize teşekkürler

Son düzenleme:
Oyla:

Yunix123

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bes
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
0
Telefonum aracım destekledigi halde android Auto yu araçta açmıyor. USB ile araca baglandigimda bağlantı sürekli kopuyor bir iki saniye aralıklarla. Sanki kabloda kopukluk var gibi ancak 3 farklı kablo denedim hepsinde aynı sorun var. Samsung telefonu bagladigimda hemen algılıyor telefon da araba da ve andorid auto açılıyor. Yani sorun arabada da değil. İnternette note8 pro modellerde bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta yurtdisinda da benzer mesajlar var. Bu durum başına gelen ve çözümünu bulan varsa yardım ederse sevinirim. Andorid autoyu arabada kullanamadığım için resmen telefondan sogudum

Oyla:

escode34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aydın
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Telefonum aracım destekledigi halde android Auto yu araçta açmıyor. USB ile araca baglandigimda bağlantı sürekli kopuyor bir iki saniye aralıklarla. Sanki kabloda kopukluk var gibi ancak 3 farklı kablo denedim hepsinde aynı sorun var. Samsung telefonu bagladigimda hemen algılıyor telefon da araba da ve andorid auto açılıyor. Yani sorun arabada da değil. İnternette note8 pro modellerde bu sorunu yaşayan çok fazla kişi var. Hatta yurtdisinda da benzer mesajlar var. Bu durum başına gelen ve çözümünu bulan varsa yardım ederse sevinirim. Andorid autoyu arabada kullanamadığım için resmen telefondan sogudum
sitede sorunumu çözebilen yok enteresan bir dururum ,dua mı etsek :)

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
sitede sorunumu çözebilen yok enteresan bir dururum ,dua mı etsek :)
Pubg oynarken çok kişi gördüm. Çoğu kişi yanlışlıkla üst barı açmıyor. Sizinki biraz özel durum maalesef

Oyla:

Nuriuyar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
2
Game turbo ek ayarlarından özelleştirme yapabileceğiniz bir ekran bulunuyor deneyebilirmisiniz belki işinize yarayabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-07-02-13-45-50-530_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2020-07-02-13-45-50-530_com.miui.securitycenter.jpg
    212,9 KB · Görüntüleme: 7
Oyla:

escode34

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
aydın
Cihazım
redmi note8 pro
Konular
2
Pubg oynarken çok kişi gördüm. Çoğu kişi yanlışlıkla üst barı açmıyor. Sizinki biraz özel durum maalesef
emin olun bu sorunu yaşayan bir tek ben değilim ,çoğu kişi sorununu gerek programla gerek telefonun kendi özelliğiyle çözüyor,özel bir durumla alakası yok .Video gönderdim izleyebilirsiniz ,atanmış tuşlara parmak deydiğin de araç çubuğu açılıyor ,bu oyunu herkez bu şekil de oynuyor farklı bir metod yok . Aynı sorun iphone de de var ve onun çözümü varmış kısa bir araştırmadan sonra bulduk ve mis gibi oldu hiç bir şekilde açılmıyor .İphone de olan şey bu telefon da neden yok orası meçhul ,samsung un en basit telefonların da bile bu özellik var ama bunda çözümü yok çok garip

Game turbo ek ayarlarından özelleştirme yapabileceğiniz bir ekran bulunuyor deneyebilirmisiniz belki işinize yarayabilir.
deneyecegim ilginize teşekkürler

Oyla:
Üst Alt