- Adım
- Cem Hakan Gü
- Cihazım
- Redmi Note 8 Pr
- Konular
- 2
Cihazım 6 aylık, şimdiye kadar 10-11 saat ekran süresi alıyordum, hiç ısınma problemim de olmamıştı, bir kaç gün önce sabah telefonu şarjdan aldığımda telefonun ısındığını farkettim, daha sonra 5 dakika içersinde %10-15 arasında şarj yedi ve çok ısınmıştı, ben de telefonu yeniden başlattım, sonra ısınma azaldı, şarj tüketimi de normale döndü, bir iki gün aynı şekilde devam etti, yeniden başlatarak kullandım, hatta 1 gün yeniden başlatmadan kullandım %100-0 arasında 1.5 saat ekran süresi alabildim. Bunun üzerine cihaza full wipe yaptım yeniden kurulum yaptım, şimdi şarjdan çektikten sonra olan ani şarj düşüşü kesildi, eskisi kadar da ısınmıyor ama yine de ekran süresi olarak 8 saat falan anca alabiliyorum az da olsa ısınma sorunu var, aynı telefondan eşimde de var onda herhangi bir ısınma sorunu yok. Bu arada android sistemi ve play hizmetleri en çok şarj yiyen kısımlar. Cihazım MIUI 11.0.6 ve Türkiye garantili acaba garantiye göndermeme gerek var mı? Güncelleme ile düzelir mi? Çok severek kullandığım telefondan soğudum resmen.