Yardım redmi note 8 pro

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
global 11.0.7
Telefon Modeli
redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba.
yurt dışı note 8 pro aldım. Mi unlock başvurusu yaptım 168 saat sonra tekrar başvur dedi. Telefona 12 sürümü var diye bildirim geldi 12 ye yükseltelim mi sorunnolur mu. Ama sonra ime atma işlemi yapacağım bir sıkıntı olur mu ?
2. Sorum da
Telefonu kardeşime gönderecem askerde. Hat açık kalmalı diye bir uyarı falan 2 güne anca eline ulaşır. (Onun numarası ile mi hesabı açtım ama benim hat takılı şuan)Bir sıkıntı olur mu. Bir de ben botlour kilidi açma başvurusu yaptım ya 168 saat sonra geçse de botlouru açmasam telefonu 6 ay kadar kullanabiliyor muyum ? Tekrar hatırlatayım sürümü şuan 12 yapsam içindeki varsa 6 aylık ime uçar mı ?
Not: çok karışık yazmış olabilirim tecrübesizliğime verin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
IMEI uçmaz öyle kolay kolay, kilit açma başvurusu yaptıysaniz sıfırlama, güncelleme yapmayınız size tekrar süre verir, yani süreniz uzar. Kilit actiktan sonra IMEI attirabilirsiniz, güvendiginiz birisi sağlam bir şekilde IMEI atarsa, IMEI güncelleme de vs silinmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba.
yurt dışı note 8 pro aldım. Mi unlock başvurusu yaptım 168 saat sonra tekrar başvur dedi. Telefona 12 sürümü var diye bildirim geldi 12 ye yükseltelim mi sorunnolur mu. Ama sonra ime atma işlemi yapacağım bir sıkıntı olur mu ?
2. Sorum da
Telefonu kardeşime gönderecem askerde. Hat açık kalmalı diye bir uyarı falan 2 güne anca eline ulaşır. (Onun numarası ile mi hesabı açtım ama benim hat takılı şuan)Bir sıkıntı olur mu. Bir de ben botlour kilidi açma başvurusu yaptım ya 168 saat sonra geçse de botlouru açmasam telefonu 6 ay kadar kullanabiliyor muyum ? Tekrar hatırlatayım sürümü şuan 12 yapsam içindeki varsa 6 aylık ime uçar mı ?
Not: çok karışık yazmış olabilirim tecrübesizliğime verin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Onun numarası ile hesab açsanız sorun olmaz ama o hesabın şifresini unutmayınız cihaza sıfırlama yaparsanız mi hesabından çıkış yapmadan, sizden kurulum ekranında bu kullandığınız hesabın sifresini ister. Aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Oyla:

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
IMEI uçmaz öyle kolay kolay, kilit açma başvurusu yaptıysaniz sıfırlama, güncelleme yapmayınız size tekrar süre verir, yani süreniz uzar. Kilit actiktan sonra IMEI attirabilirsiniz, güvendiginiz birisi sağlam bir şekilde IMEI atarsa, IMEI güncelleme de vs silinmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun numarası ile hesab açsanız sorun olmaz ama o hesabın şifresini unutmayınız cihaza sıfırlama yaparsanız mi hesabından çıkış yapmadan, sizden kurulum ekranında bu kullandığınız hesabın sifresini ister. Aklınızda bulunsun.
Hocam şimdi. Şöyle bir şey de sorayım. ben başvuru yaptım bl kidi açma zaten. Şuan cihazı 12 sürümüne yükseltsem 6 ay daha kullanabili miyim ime atmadan. ama şuan başvuru yapmışım bl kilidi açma başvurusu. Karar değişti telefonu yarın göndermem gerekiyor kardeşime ime atmadan bari 12 ye yükseltsem mi diye düşündüm. yükseltim 6 ay kullanabilir mi hattını takarak. bu arada yükseltmeyi direkt telefonun kendisinden yapacağım sıkıntı olur mu sadece ilk 6 ay kullanım için

Oyla:

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Hocam şimdi. Şöyle bir şey de sorayım. ben başvuru yaptım bl kidi açma zaten. Şuan cihazı 12 sürümüne yükseltsem 6 ay daha kullanabili miyim ime atmadan. ama şuan başvuru yapmışım bl kilidi açma başvurusu
Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır. Tavsiyem bekleyin 1 hafta sonra kilit açılsın telefona hiç bir işlem yapmayın bu süre zarfında. Sonra IMEI attırtin sağlam bir kişiye. Bundan sonrada sınırsız şekilde kullanabilir telefonu kardeşiniz.

Oyla:

sakura7

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
hasan
Cihazım
a3 2017
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışından getirilen cihazlar, yurda giriş tarihinden itibaren 120 gün kayıt yaptırmadan kullanılabilmektedir. Belirtilen süre içerisinde kayıt işlemi gerçekleştirilmeyen cihazlar kayıt dışı olmaları sebebiyle iletişime kapatılmaktadır. Tavsiyem bekleyin 1 hafta sonra kilit açılsın telefona hiç bir işlem yapmayın bu süre zarfında. Sonra IMEI attırtin sağlam bir kişiye. Bundan sonrada sınırsız şekilde kullanabilir telefonu kardeşiniz.
tamam çok teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt