- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Redmi note 3
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.5.01
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Selamlar. Yeniden Xiaomi'ye dönüş yaptım. En son Mi9 kullanmıştım ve o cihazda rom,root,twrp işleri çok basitti. Sorun çıksa bile kurtarmak basitti en azından ve hiç imei sıkıntısı yaşamadım. Önceki gün M1906G7E model numaralı ( sanırım Hint ) bir Note 8 Pro aldım. Cihaz 6/64. Cihazda önceki sahibinin bazı bilgileri duruyordu. Cihazı fabrika ayarlarına döndürünce bir sıkıntı yaşanacağını düşünmedim ama imei uçtu. Gittim para verdim yeni imei attırdım cihaz eski versiyon bir miui ile geldi. IMEI atan kişi güncelle birşey olmaz dedi Ota'dan güncelledim hop yine IMEI gitti. Bu kez bi arkadaş buldum Global 12.5.1 Android 11 üzerine box ile (kendisi öyle söyledi) IMEI attı cihazı kullanıyorum. Biraz bakındım bu cihazda bu işler epey karışık. İstediğim şey son versiyon Android 11 bir rom ile twrp+root (root sadece adblock için istiyorum) kullanmak. Çok fazla yöntem ve rom olduğundan kafam çorba oldu. Güncelleme ile IMEI gitmeyecek ve twrp + root kullanmak istiyorum hangi yol ve yöntemleri izlemem gerekiyor, yol gosterirseniz sevinirim. Teşekkürler.