Yardım Redmi Note 8 Pro unlock

urnekm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi RN8P
Konular
13
Merhaba arkadaşlar 7 gün önce unlock yapmaya çalıştım bana 166 saat verdi. Bu gün denedim gene 168 saat veriyor.

Bunun bir çözümü yok.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Hocam mi cloud cihazı tanımıyormuş imei atıldıktan sonra. İsterse tekrar denesin ama muhtemelen olmayacak
Hocam cihazın bootloaderı açılmış imei atılmış ve sonradan tekrar kapatmışlar. (Bunu neden yapar birisi çok saçma neyse) o şekilde satın aldım ben. şimdi mi hesabım ile oturum açabiliyorum. onda sıkıntı yok ama. bootloader için geliştirici seçeneklerinden hesabı ekle diyince request parameter error diyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam cihazın bootloaderı açılmış imei atılmış ve sonradan tekrar kapatmışlar. (Bunu neden yapar birisi çok saçma neyse) o şekilde satın aldım ben. şimdi mi hesabım ile oturum açabiliyorum. onda sıkıntı yok ama. bootloader için geliştirici seçeneklerinden hesabı ekle diyince request parameter error diyor
aynen bootloader kapandıysa şuan için açılmıyor. her klona düştüğünde ekstra ücretiniz gidecek malesef

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Hocam olmuyormuş işte.

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Şimdilik mi olmuyor yoksa hiçbir zaman mı olmayacak hocam? bir de arkadaşın dediği gibi farz edelim ki imei kayıttan düştü. nasıl işlem yapılacak.
şimdilik olmuyor ileride çözüm çıkarmı bilmiyorum. imei klona düşerse kredili yükleme yapılacak malesef masrafınız yüksek olur. inşallah içindeki imei sağlamdır. eğer cihaz global olmasaydı global romda kurulmazdı ingilizce kullanmak zorunda kalırdınız..

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
şimdilik olmuyor ileride çözüm çıkarmı bilmiyorum. imei klona düşerse kredili yükleme yapılacak malesef masrafınız yüksek olur. inşallah içindeki imei sağlamdır. eğer cihaz global olmasaydı global romda kurulmazdı ingilizce kullanmak zorunda kalırdınız..
Hocam peki yüksekten kastınız nedir?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam peki yüksekten kastınız nedir?
bu tür cihazlara box ile kredili yükleme yapılıyor yetkili hesap dedikleri işlem oluyor. 150-250 tl arası ücret çıkarıyorlar esnafa göre

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
İnşallah içindeki imei sağlamdır facepalm~~. Olmadı sahibinden üzerinden satışa koyayım daha fazla başımızı ağrıtmadan bu cihaz. bu konu ile ilgili çözüm bulanlar lütfen konuyu canlı tutsunlar rica ediyorum. Herkese teşekkürler cevaplar için.

Oyla:
Üst Alt