Yardım Redmi Note 8 Pro TWRP yukleyemiyorum

Raxeria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raxeria
Cihazım
redminote8pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Hersey crDROID yuklemeye calisirken basima geldi. Oncelikle gidip minimal ADB'yi indirdim ve kurdum, sonrasinda indirdigim img dosyasini da ADB klasorunun icine atip CMD ekraninda fastboot flash recovery twrp.img komutunu calistirdim ve telefon ekrani kapandi. Bende o sirada guc+ses acma tuslarina basiyordum, ekran gelince guc tusunu biraktim ve ses acma tusuna basmaya devam ettim ama sonra telefon kendi kendine yeniden baslatmaya basladi ve suan devam ediyor, sadece Redmi ekrani geliyor MIU ekranina gecmiyor ama telefonu Fastboot moduna alabiliyorum. Bide sifirlayamiyorum da telefonu BIOS moduna girmiyor telefon 3 tusa ayni anda basinca yine fastboot moduna atiyor(bootloop galiba). Isin kotu tarafi telefona pc den de erisemiyorum yani cihaz-surucu olarak gorunmuyor onun icin de crdroid yukleyemiyorum telefonun icine birkac dosya atildigi icin ve bende telefonun dosyalarina erisemedigim icin. Ama fasboot device kisminda cihaz gorunuyor.

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Hersey crDROID yuklemeye calisirken basima geldi. Oncelikle gidip minimal ADB'yi indirdim ve kurdum, sonrasinda indirdigim img dosyasini da ADB klasorunun icine atip CMD ekraninda fastboot flash recovery twrp.img komutunu calistirdim ve telefon ekrani kapandi. Bende o sirada guc+ses acma tuslarina basiyordum, ekran gelince guc tusunu biraktim ve ses acma tusuna basmaya devam ettim ama sonra telefon kendi kendine yeniden baslatmaya basladi ve suan devam ediyor, sadece Redmi ekrani geliyor MIU ekranina gecmiyor ama telefonu Fastboot moduna alabiliyorum. Bide sifirlayamiyorum da telefonu BIOS moduna girmiyor telefon 3 tusa ayni anda basinca yine fastboot moduna atiyor(bootloop galiba). Isin kotu tarafi telefona pc den de erisemiyorum yani cihaz-surucu olarak gorunmuyor onun icin de crdroid yukleyemiyorum telefonun icine birkac dosya atildigi icin ve bende telefonun dosyalarina erisemedigim icin. Ama fasboot device kisminda cihaz gorunuyor.
Fastboot görüyorsa temiz stock rom kurun.

Oyla:

Raxeria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raxeria
Cihazım
redminote8pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar sabahtan beri ugrasiyorum ama olmuyor anasini satiyim duvara firlatmak uzereyim telefonu, yahu arkadas her adimi harfi harfine uyguluyorum ama calismiyor. YARDIM EDIN.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani su telefonu yeterki aciyim sifrilayamiyormuyuz bir sekilde bilgisayardan telefon recovery moduna da girmiyor.

Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Brom yapıp rom atı atın.

Oyla:

Raxeria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raxeria
Cihazım
redminote8pro
Konular
1
Oyla:

ahmet6680

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmet
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
O nasil oluyor ki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyide benimki hard brick olmamis ki fastboot moduna girebiliyorum belki biryerlerde birseyi yanlis yapiyorumdur onun icin yardim istedim
Brick ile ilgisi Yok. Brom yapıp full rom atın.

Oyla:

Raxeria

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Raxeria
Cihazım
redminote8pro
Konular
1
ben technopat forumunda boyle bisi gordum oarada Infinity Chinese Miracle-2 MTK diye bisi var o ise yarar mi.

Oyla:
Üst Alt