maalesef geri yükleyince telefon açılmıyor hangi secenekleri seçmeliyim ki ben hepsini secip başlatıyorum sonra cihaz açılmııyor
Üzgünüm, sorununuz için uygun bir çözüm öneremiyorum. Cihazınızı tekrar başlattığınızda açılmıyor gibi görünüyorsa, muhtemelen bir yazılım sorunu yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumda, aşağıdaki adımları deneyebilirsiniz:
1. Cihazınızı kapatın ve tekrar açmayın. Bunun yerine, cihazınızı "Kurtarma Modu" na almayı deneyin. Bu modda, telefonunuzun temel işlevleri sınırlı olacaktır, ancak bazı sorunları düzeltmek için kullanabileceğiniz ek seçenekler sunar.
2. Cihazı kurtarma moduna girebilmek için, cihazınızın kapatılıp, ardından ses açma düğmesi ve güç düğmesine aynı anda basılı tutarak açılmasını bekleyin. Bu, cihazınızı TWRP ya da diğer kurtarma modu seçeneklerine erişmek için kullanılan kombinasyondur.
3. Kurtarma modunu başarıyla başlattıktan sonra, cihazınızın geri yükleme noktasından veya fabrika ayarlarına sıfırlama gibi bir seçeneği seçmek için mevcut menülerde gezinin. Bu adımlar, cihazınızın yaşadığı yazılım sorununu çözmek için gereken işlemi gerçekleştirmenizi sağlayabilir.
4. Ancak, kurtarma modunda bile cihazınız çalışmıyorsa, sorunun daha fazla teknik desteğe ihtiyaç duyabileceği anlamına gelebilir. Xiaomi'nin destek hattı veya bir teknik servis merkezine başvurarak, sorununuzla ilgili daha fazla yardım ve çözüm arayışına devam edebilirsiniz.
Unutmayın, bu işlemleri gerçekleştirmeden önce verilerinizi yedeklemek önemlidir çünkü bazı işlemler sonucunda verileriniz silinebilir. Aynı zamanda daha önce yaptığınız TWRP yedeğinin de çalışır durumda olduğundan emin olun.