Yardım Redmi Note 8 Pro Twrp + Root yardım

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui global 12.5.8
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba, redmi n 8 pro kullaniyorum. Twrp ve magisk root aticam. Telefon yurt disi imei kayitli. Efs ve persist yedegi de alicam fakat nereye baksam oem kilidinin acik olmasi gerektigini soyluyorlar. Bende kapali gozukuyor ama acilmiyorda. Bootloader kilidi acikmi degilmi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim

Ekli dosyalar

• IMG_20250302_123407.jpg
    IMG_20250302_123407.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 23

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, redmi n 8 pro kullaniyorum. Twrp ve magisk root aticam. Telefon yurt disi imei kayitli. Efs ve persist yedegi de alicam fakat nereye baksam oem kilidinin acik olmasi gerektigini soyluyorlar. Bende kapali gozukuyor ama acilmiyorda. Bootloader kilidi acikmi degilmi bilmiyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim
Arkadaslar bana root ve twrp atarsam sorun cikip cikmayacagini soyleseniz yeterli. oem kilidi bu durumda fakat mi kilidi aick sorun cikarmi?

Oyla:

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
cihazı yeniden başlatın açılırken redmi logosu varken kilit açık simgesi çıkıyorsa bootloader kilidi açıktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burada görünene göre açık ama dediğimle de kontrol edebilirsiniz

eğer kapalı olsa bile sorun çıkmaz sadece twrp falan kuramazsınız izin vermez

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
cihazı yeniden başlatın açılırken redmi logosu varken kilit açık simgesi çıkıyorsa bootloader kilidi açıktır

burada görünene göre açık ama dediğimle de kontrol edebilirsiniz

eğer kapalı olsa bile sorun çıkmaz sadece twrp falan kuramazsınız izin vermez
redmi yazisinda yukarida kilit acik. kafama takılan sey hangi videoyu izlesem izleyeyim. herifler twrp kurduktan sonra cihazi sifirliyor. zorunlumu sifirlamak? ben sadece root atmak istiyorum bide efs yedegi alicam imei gitmesin diye? efs yedegini alip magisk kurup sonra efsyi backuplamam yeterli degilmi?

Oyla:

beraozbal

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
redmi yazisinda yukarida kilit acik. kafama takılan sey hangi videoyu izlesem izleyeyim. herifler twrp kurduktan sonra cihazi sifirliyor. zorunlumu sifirlamak? ben sadece root atmak istiyorum bide efs yedegi alicam imei gitmesin diye? efs yedegini alip magisk kurup sonra efsyi backuplamam yeterli degilmi?
zorunlu degildir oyle bir sey duymadim daha once, ama twrp root falan kurarken her zaman yedeklerinizi alin

Oyla:

wenchesterr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
2
zorunlu degildir oyle bir sey duymadim daha once, ama twrp root falan kurarken her zaman yedeklerinizi alin
sizin verdiklerinizle birlikte gereken tum bilgileri topladim yapmam gerekenleri öğrendim sağolun varolun

Oyla:
Üst Alt