Soru Redmi Note 8 PRO Tedbir Amaçlı Soru ?

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hindistan Romu 11.0.0.4
Telefon Modeli
Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba Arkadaşlar A2 cihazımı Satıp Hindistan Üretimi Note 8 pro satın aldım hint rom yüklü ve kilitli kutudan çıktığı gibi kullanıyorum 120+120 süresi mevcut diye biliyorum bootloader kilidi bugün süresi doluyor öncelikle kilidi sadece imei atmak için açıyorum yani zaten custom rom veya root ilgi alanım değildir şu haliyle volte vs gibi özellikleri çalışması yeterli benim için uzun lafın kısası boot kilidi açık kaldığı sürece işlem sırasında çıkacak problemlerden geri dönüş yapılabilir mi bi çok konu açılmış brick oldu diye benim niyetim imei atıp orjinal hint romunu kurup tekrar kilidi kapatmak bu durumda problem çıkar mı ?

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Kilidi açtıktan sonra tekrar kapatmamanız daha iyi olacaktır. Zaten açık durmasının normal şartlarda bir zararı olmaz size. Android bir cihazın sağı solu belli olmayacağı için kilidi açıl kullanmak daha güvenli görüyorum. Bir sorun olmaz desek bile, olmayacağının bir garantisi yok.

Oyla:

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 14 ULTRA
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilidi açtıktan sonra tekrar kapatmamanız daha iyi olacaktır. Zaten açık durmasının normal şartlarda bir zararı olmaz size. Android bir cihazın sağı solu belli olmayacağı için kilidi açıl kullanmak daha güvenli görüyorum. Bir sorun olmaz desek bile, olmayacağının bir garantisi yok.
o zaman işlemler bitince kilidi açık bırakmak sağlam olur yani hocam ?

Oyla:
Üst Alt