Yardım Redmi Note 8 Pro sürekli olarak yeniden başlıyor

RahmiAtilla

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rahmi Atilla
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
2
Öncelikle selamlar, telefonum Redmi Note 8 Pro Begonia versiyonu. Android 11 son sürüm miui var. Telefonuma bilgisayarım üzerinden twrp yükleyip imei atmak istiyordum telefonumun bootloader kilidi ve usb hata ayıklaması açıktı fastboot moduna aldım twrpyi fastboot üzerinden kurdum daha sonrasında güç+ses açma tuşuna basılı tuttum twrp ekranına gitmek için ancak gidemedim ve şarjı bitene kadar sürekli olarak telefon açılıp açılıp kapandı yani redmi yazısı geliyor 3 5 saniye geçiyor siyah ekran geliyor 3 5 saniye geçiyor tekrarlanıyor böyle böyle şu anda ne yapabilirim yardım lütfen.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Bu cihazda twrp kurmak risklidir yapılırsa bu durumlar meydana gelebiliyor.Burdan destek alabilirsiniz

diyeps

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
Xiaom Note8 Pro
Konular
0
Öncelikle selamlar, telefonum Redmi Note 8 Pro Begonia versiyonu. Android 11 son sürüm miui var. Telefonuma bilgisayarım üzerinden twrp yükleyip imei atmak istiyordum telefonumun bootloader kilidi ve usb hata ayıklaması açıktı fastboot moduna aldım twrpyi fastboot üzerinden kurdum daha sonrasında güç+ses açma tuşuna basılı tuttum twrp ekranına gitmek için ancak gidemedim ve şarjı bitene kadar sürekli olarak telefon açılıp açılıp kapandı yani redmi yazısı geliyor 3 5 saniye geçiyor siyah ekran geliyor 3 5 saniye geçiyor tekrarlanıyor böyle böyle şu anda ne yapabilirim yardım lütfen.
Uyumsuz twrp kurmuş olabilirsiniz. Eğer hiçbir tuşa basmadığınız halde kendiliğinden devamlı reboot oluyorsa sistem dosyaları da hasar görmüş olabilir. Eğer erişebiliyorsanız fastboot halindeyken cihazın içindeki galeri, indirilenler vs gibi dosyalarınızın olduğu klasörlerin yedeğini bilgisayara alın, ne olur ne olmaz.

Edit: Bir de şu konudaki yöntem 2 veya 3ü deneyebilirsiniz. Rehber - MIUI V12.5 sürümleri için twrp+root (Veri kaybı olmadan)
Biraz aşina olmak gerekiyor işlemlere.

pro56

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sercan
Cihazım
Sony Xperia Pre
Konular
0
Merhaba, vereceğim twrp yi flashlayıp dener misiniz oluyor mu?

Üst Alt