Yardım Redmi Note 8 Pro sorunlarım

Ahmetyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 22.5.1
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba,
Telefonum Global 6/64
12.5.3 güncellemesini yapmadım, bekliyorum. Yapanlar memnun mu değil mi? Tavsiye eder misiniz?

İkinci sorum, beni arayanlardan bazıları ilk aramalarında ulaşılamıyor, ikinci ya da üçüncü aramada çalıyor diyorlar, bu sorunu yaşayanlar oldu mu, çözümü var mı?

Üçüncü sorum ise farklı kişilere farklı zil seslerini önceden ayarlayabiliyordum. Şimdi ise ayarlıyorum ancak yine eski zil sesi ile çalışıyor, ne yarsam yapayım olmuyor, çözümünü bilen var mı?

brboros

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyrttn
Cihazım
Note 8 pro
Konular
13
Bak bu yardımcı oldu. Sağol ya
Ben cevaplayım birde.
Güncellemeleri yaptım hatta tüm güncellemeleri ilk çıktığında yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Gelelim ikinci soruna büyük ihtimal IMEI atılmış cihaz kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Xiaomi lerde düzgün imei atılmadığı zaman bu sorun oluyor. Hele birde ttkom kullanıyorsanız dertler artıyor.

Üçüncü sorun için ben Google arama ve kişiler kullanıyorum. Kişiye özel zil seside yaptım sorun olamadı yıllardır kullanırım. Size tavsiyem kullanacağınız zil seslerini bir klasöre atın. Birde kişi düzenlemeyi kişiler uygulamasından yaparak deneyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Ahmetyl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8 Pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben cevaplayım birde.
Güncellemeleri yaptım hatta tüm güncellemeleri ilk çıktığında yaptım herhangi bir sorun yaşamadım.

Gelelim ikinci soruna büyük ihtimal IMEI atılmış cihaz kullanıyorsunuz diye düşünüyorum. Xiaomi lerde düzgün imei atılmadığı zaman bu sorun oluyor. Hele birde ttkom kullanıyorsanız dertler artıyor.

Üçüncü sorun için ben Google arama ve kişiler kullanıyorum. Kişiye özel zil seside yaptım sorun olamadı yıllardır kullanırım. Size tavsiyem kullanacağınız zil seslerini bir klasöre atın. Birde kişi düzenlemeyi kişiler uygulamasından yaparak deneyin
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yanıt için teşekkürler.
Evet IMEI atılmış ve evet T.telekom. bunun bir çözümü yok mu?
Aldığımda Google arama ve kişiler yüklüydü onu kullanıyorum. Zaten başka yok. Eskiden zil sesinde sorun yoktu yapabiliyordum kişiler uygulamasından, sonra ne değişti bilmiyorum olmaz oldu, hala da bir çözüm bulamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google aramadan başka ne yapılabilirim?

Google aramadan başka ne yapabilirim?

Oyla:

KayraBey

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayra
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Bil.Tek.
Konular
7
Yanıt için teşekkürler.
Evet IMEI atılmış ve evet T.telekom. bunun bir çözümü yok mu?
Aldığımda Google arama ve kişiler yüklüydü onu kullanıyorum. Zaten başka yok. Eskiden zil sesinde sorun yoktu yapabiliyordum kişiler uygulamasından, sonra ne değişti bilmiyorum olmaz oldu, hala da bir çözüm bulamadım.

Google aramadan başka ne yapılabilirim?

Google aramadan başka ne yapabilirim?
Araştırırsan forumda tavsiye var. Şimdi ben önerirsem yardımcı falan olurum Allah muhafaza...

Oyla:
Üst Alt