Yardım Redmi Note 8 Pro Sıfırlama

WEZEN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.5
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar merhaba, elimde redmi note 8 pro var yeni cihaza geçtiğim için kenarda duruyordu. Şimdi kardeşime vereceğim için telefonu sıfırlamak istiyorum. Telefonu ilk alındığı zamanki hale nasıl getiririm? Yani Mi hesabını, Google hesabını ve ekran kilidini hatırlamayacak şekilde nasıl sıfırlayabilirim?

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
20
mi hesabindan çıkış yapip fabrika ayarlarina dönün tamamdir

Oyla:

WEZEN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
mi hesabindan çıkış yapip fabrika ayarlarina dönün tamamdir
Teşekkürler, bu şekilde Mi hesabı kaldırırım. Ekran şifresini hatırlamaması için ne yapmalıyım? Ekran kilidini tekrar sorduğunda bazı şeylerin silinmediği hissiyatı oluşuyor bende.

Oyla:

mbak63

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
k60 pro
Konular
20
Teşekkürler, bu şekilde Mi hesabı kaldırırım. Ekran şifresini hatırlamaması için ne yapmalıyım? Ekran kilidini tekrar sorduğunda bazı şeylerin silinmediği hissiyatı oluşuyor bende.
fabrika ayarlarina sifirlayin direk hocam hersey silinir

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Cihaz yd değilse twrp atın ilk önce wipe kısmından format data yapın içiniz rahat etmiyorsa. Size ait hiçbir şey kalmaz cihazda ama mi hesabını ve ekran şifresini kaldırıp fabrika ayarlarına döndürnek de aynı işlevi görüyor. Sizin içinizde her şey silinmez diye bir tedirginlik var anladığım kadarıyla o yüzden ilk yöntemi deneyebilirsiniz.

Oyla:

WEZEN

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abdulsamet
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz yd değilse twrp atın ilk önce wipe kısmından format data yapın içiniz rahat etmiyorsa. Size ait hiçbir şey kalmaz cihazda ama mi hesabını ve ekran şifresini kaldırıp fabrika ayarlarına döndürnek de aynı işlevi görüyor. Sizin içinizde her şey silinmez diye bir tedirginlik var anladığım kadarıyla o yüzden ilk yöntemi deneyebilirsiniz.
Cevap için teşekkür ederim. Ekran kilidi ve Mi hesabını kaldırıp fabrika ayarlarına döndürdüm. Daha önce cihaza custom Rom atarken tüm bölümleri sildiğimde bile tekrar ekran kilidini istiyordu diye hatırlıyorum. Bu nedenle başka bir sıfırlama metodu var mı diye konuyu açmıştım. Cihazla daha fazla uğraşmak istemediğim için bu şekilde sıfırlayıp kardeşime verdim.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Cevap için teşekkür ederim. Ekran kilidi ve Mi hesabını kaldırıp fabrika ayarlarına döndürdüm. Daha önce cihaza custom Rom atarken tüm bölümleri sildiğimde bile tekrar ekran kilidini istiyordu diye hatırlıyorum. Bu nedenle başka bir sıfırlama metodu var mı diye konuyu açmıştım. Cihazla daha fazla uğraşmak istemediğim için bu şekilde sıfırlayıp kardeşime verdim.
Hocam tüm bölümleri silmenize rağmen ekran şifresi istemesi anormal bir durum. temiz kurulumda böyle bir şey olmamalı belki device is locked yazısı gelip mi hesabınıza girmenizi isteyebilir ama ekran şifresini istememesi gerek

Oyla:
Üst Alt