Yardım Redmi Note 8 Pro Şarj Sorunu

Tubamin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuba
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
2 haftadır telefonumun şarjı kendi kendine bitiyor gece %50 olan şarj sabah kapanmış bir telefon.Neredeyse bütün uygulamaların güncellemelerini kaldırdım 1 gün düzgün 2. gün yine aynı sorun.Pil kullanımlarında android sistem %75-90 pili tüketmiş olarak görünüyor.

gmdelite18

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emirhan
Cihazım
Xiaomi 12T
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
25
Android sisteminin o kadar güç tüketmesi bir sıkıntı olduğunu gösteriyor hocam. Genelde şarj sıkıntısı Chrome'un güncellemelerinden kaynaklanıyor. Fakat tüm uygulamaların güncellemelerini kaldırmışsınız. En iyisi yedeklerinizi alıp hard reset atın hocam.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Güncelleme kaynaklı olabilir cihaz tüm gün açık dursun hiç kullanilmadan 12 satte yediği şarj ortalama%15 ila %18 arası değişiyor ( cihaz rootlu arka plan uygulamalar uyutulmus Bir şekilde)
Denedim bunu Kendi kendine arka plan uygulamaları açık dahi olsa oynamadığı sürece 12 satte % 35 ila % 40 arası şarj yer ki hiç mantıklı değil yazılım güncellemesi sonrası mi başladı bu sorun acaba?

Tubamin

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tuba
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme kaynaklı olabilir cihaz tüm gün açık dursun hiç kullanilmadan 12 satte yediği şarj ortalama%15 ila %18 arası değişiyor ( cihaz rootlu arka plan uygulamalar uyutulmus Bir şekilde)
Denedim bunu Kendi kendine arka plan uygulamaları açık dahi olsa oynamadığı sürece 12 satte % 35 ila % 40 arası şarj yer ki hiç mantıklı değil yazılım güncellemesi sonrası mi başladı bu sorun acaba?
Pubg var bilirsiniz ona güncelleme geldikten sonra böyle olmaya başladı hiç ısınmayan telefon oyun oynarken ısınmaya ve sonraları bu şarj sorunu yaratmaya başladı ama oyunu sildim dediğim gibi bütün uygulamaların güncellemelerini de kaldırdım yine aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android sisteminin o kadar güç tüketmesi bir sıkıntı olduğunu gösteriyor hocam. Genelde şarj sıkıntısı Chrome'un güncellemelerinden kaynaklanıyor. Fakat tüm uygulamaların güncellemelerini kaldırmışsınız. En iyisi yedeklerinizi alıp hard reset atın hocam.
Telefonda yüklü olan mi communit var oraya da yazdım çoğu kullanıcı benim gibi aynı sourunu yaşıyormuş.Servise mi göndersem yoksa yeni güncellemeyi mi beklesem bilemiyorum.

Üst Alt