- Adım
- Reşit
- Cihazım
- Mi 8 Lite
- Konular
- 2
İki yılı aşkın süredir kullandığım Redmi Note 8 Pro (yurtdışı) telefonum dün şarja taktığımda sanki elektik gidip geliyor gibi yapmaya başladı ve bir süre sonra tamamen şarj almamaya başladı. Bugün bir tamirciye götürdüm ve bana şarj soketi ile batarya arasındaki filmin değişmesi gerektiğini söyledi yaptırdım. Cihazı teslim aldığımda bataryanın bir miktar şarj edildiğini gördüm ve cihazın şarj aldığını gösterdi arkadaş. Ancak telefonun şarjının tamamlanması için yanımdaki powerbank a taktım powerbank dolu olmasına karşılık telefonum %3 kadar şarj aldı sonra çıkardım. Akşam evde telefonumu şarja taktığımda ise yine sanki yapılmamış gibi sürekli elektrik kesintisi oluyor gibi tepki veriyor, bir türlü şarj edemiyorum ve pdye veri aktarımı da yapamıyorum. Bana tavsiyeniz ne olur?
NOT: Powerbank ve kullanmakta olduğum şarj cihazım yanımda idi ve tamirciye kontrol ettirdim, bunların amper değerlerine ilişkin herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
NOT: Powerbank ve kullanmakta olduğum şarj cihazım yanımda idi ve tamirciye kontrol ettirdim, bunların amper değerlerine ilişkin herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.