Çözüldü Redmi Note 8 Pro Şarj Sorunu

PsiKoMaNYaKoLoG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
İki yılı aşkın süredir kullandığım Redmi Note 8 Pro (yurtdışı) telefonum dün şarja taktığımda sanki elektik gidip geliyor gibi yapmaya başladı ve bir süre sonra tamamen şarj almamaya başladı. Bugün bir tamirciye götürdüm ve bana şarj soketi ile batarya arasındaki filmin değişmesi gerektiğini söyledi yaptırdım. Cihazı teslim aldığımda bataryanın bir miktar şarj edildiğini gördüm ve cihazın şarj aldığını gösterdi arkadaş. Ancak telefonun şarjının tamamlanması için yanımdaki powerbank a taktım powerbank dolu olmasına karşılık telefonum %3 kadar şarj aldı sonra çıkardım. Akşam evde telefonumu şarja taktığımda ise yine sanki yapılmamış gibi sürekli elektrik kesintisi oluyor gibi tepki veriyor, bir türlü şarj edemiyorum ve pdye veri aktarımı da yapamıyorum. Bana tavsiyeniz ne olur?

NOT: Powerbank ve kullanmakta olduğum şarj cihazım yanımda idi ve tamirciye kontrol ettirdim, bunların amper değerlerine ilişkin herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
MIUI romda isen bi aosp roma geç. Olmazsa başka bir donanım sıkıntısı vardır.

Suleymanbey

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Süleyman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
24
Dostum aynı sorun benim telefon da da oldu. Şarj boardi ile anakart arasındaki Flex kablo dan kaynaklı Flex kablo orjinal veya kaliteli değilse tekrar bozuluyor ben internetten aldım kendim değiştirdim yine bozuldu. Dolap uygulamasında çıkma yedek parça birini buldum ondan çıkma orjinal Flex kablo aldım 3 aydan fazladır kullanıyorum hiç sorun yok. Yan sanayi olanlar da kulaklık veya titreşim donanımı desteklemeye bilir.

PsiKoMaNYaKoLoG

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Reşit
Cihazım
Mi 8 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
değiştirilen flex kablonun soketi gevşemiş arkadaşlar sorun çözldü. teşekkürler.

Üst Alt