Soru Redmi Note 8 Pro Şarj performansı hakkında

kankileyta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Herkese Merhaba. Kısa bir süre içerisine mi Note 8 Pro olmayı düşünüyorum ama aklımda soru işaretleri var. Özellikle note 8 Pro nun şarj performansı nasıl acaba? Kullananlar bu konuda bilgi verebilir mi? Ayrıca malum tüm elektronik mağazaları kapalı. Telefonu netten almayı düşünüyorum ama herhangi bir sorun yaşarım diye korkuyorum. Belki ayıplı ürün gelecek belki faturayı göndermeyi unutacaklar VS. Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Ben çok aktif kullanırım ve şarjım 20 olunca 80'e kadar şarj ederim. Aradaki yüzde 60'lık şarj beni çoğu zaman bir gün iadare etmiştir. Çok nadir gün içerisinde ikinci kez şarja taktım. Onda da açık ekran süresi 13-14 saati buluyor. Şarj konusunda muazzam bence. Eski telefonum 4-5 saat açık ekran süresince 100'den 0'a iniyordu.

kankileyta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben çok aktif kullanırım ve şarjım 20 olunca 80'e kadar şarj ederim. Aradaki yüzde 60'lık şarj beni çoğu zaman bir gün iadare etmiştir. Çok nadir gün içerisinde ikinci kez şarja taktım. Onda da açık ekran süresi 13-14 saati buluyor. Şarj konusunda muazzam bence. Eski telefonum 4-5 saat açık ekran süresince 100'den 0'a iniyordu.
şarj ederken %10 un altına inmesini beklemek ve tamamen şarj etmek gerekmiyor mu?

prusias

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
2
şarj ederken %10 un altına inmesini beklemek ve tamamen şarj etmek gerekmiyor mu?
tamamen buradan yola çıkarak yaptığım bir şey. Kendim araştırdığımda da doğrusunun bu olduğunu gördüm.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Bu konuya bakmanızı şiddetle tavsiye ederim

kankileyta

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu konuya bakmanızı şiddetle tavsiye ederim
Teşekkür ederim bilgi için. Sipariş verdim bekliyorum. Telefon geldiğinde hemen şarj etmeli miyim? Ve ilk şarj süresi ne kadar olmalı?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Teşekkür ederim bilgi için. Sipariş verdim bekliyorum. Telefon geldiğinde hemen şarj etmeli miyim? Ve ilk şarj süresi ne kadar olmalı?
İlk şarj süresi normal olmalı siz isterseniz 20 saat şarjda bırakın telefon %100 olduktan sonra şarj almayı kesiyor

numanbxb

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
spartacus
Cihazım
redmi note 8
Konular
0
Şarj konusunda çok memnunum 1 gün çok rahat çıkarıyorum
çıkarıyorda bende redmi note 8 var cihaz 1. buçuk aylık daha yeni sayılır ilk başlarda süper gidiyordu şarzı son bir güncelleme yaptım sonra şarzı kötü gitmeye başladı oda 11.07 güncellemesiydi şimdi 11.08 var yeni geldi yapmayı önerirmisin

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
çıkarıyorda bende redmi note 8 var cihaz 1. buçuk aylık daha yeni sayılır ilk başlarda süper gidiyordu şarzı son bir güncelleme yaptım sonra şarzı kötü gitmeye başladı oda 11.07 güncellemesiydi şimdi 11.08 var yeni geldi yapmayı önerirmisin
Note 8 hakkında bilgi sahibi değilim

Üst Alt