Yardım Redmi note 8 pro şarj olmuyor

Vatan1onur2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Abo
Cihazım
Redm note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 8 pro şarj oluyormuş gibi ışık yanıyor ve yıldırım simgesi gelip gidiyor. Ama 5 dakika sonra aynı şeyler oluyor. Telefon 2 aylık. Pubgm codm yüklü ama çok zorlanmıyor telefon. Isınma problemi yoktu ve şarj problemi de yoktu. Ama şuan bulunduğum yerde stabil elektrik bağlantısı yok. Bir yerde 2 saatte 5 şarj oluyorken bir yerde 10 dkde 20 şarj oluyor. Bu stabil olmayan elektrik bağlantısından bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Yardım edin lütfen.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Redmi note 8 pro şarj oluyormuş gibi ışık yanıyor ve yıldırım simgesi gelip gidiyor. Ama 5 dakika sonra aynı şeyler oluyor. Telefon 2 aylık. Pubgm codm yüklü ama çok zorlanmıyor telefon. Isınma problemi yoktu ve şarj problemi de yoktu. Ama şuan bulunduğum yerde stabil elektrik bağlantısı yok. Bir yerde 2 saatte 5 şarj oluyorken bir yerde 10 dkde 20 şarj oluyor. Bu stabil olmayan elektrik bağlantısından bozulmuş olduğunu düşünüyorum. Yardım edin lütfen.
Hocam sorununuz gelen dengesiz voltaj yüzünden ise burada yardım edebilecek biri olacağını sanmıyorum sonuçta cihaz ile ilgili olmayan Bir durum.
Bu dengesiz akım cihaza zarar vermesi durumunda yine talimat ile işlem önerisi verilse de düzeleceğini sanmıyorum illaki teknik destek almanız gerekebilir

Oyla:
Üst Alt