Ozaman twrpsiz yapalım
Adım 1 -
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
SİTESİNDEN CİHAZINIZA UYGUN AYNI MIUI KODUNA AİT FASTBOOT ROMU İNDİRİN
Adım 2 - İndirilen rom dosyasına girin ve images klasöründen boot.img dosyasını çıkartın
Adım 3 - magisk sitesinden son sürüm magisk apk indirin ve kurun
Adım 4 - Magiske girin ve magisk içinden en üstteki magisk yazan yerden yükle kısmına tıklayın
ardından bir dosya seçin ve yamalayın seçeneğine tıklayın ve romdan çıkarttığımız Boot.img dosyasını bulup seçin sağ üstten hadi gidelime basın ve ekrana müdahale etmeyin işlemler tamamlandıktan sonra
Adım 5 - Download klasöründe magisk_patched-27000 isimli bir dosya olacak bu img dosyasını bilgisayarımıza aktaralım
Adım 6 - Minimal Adb And Fastboot uygulamasını pcye kuralım
Adım 7 - Masaüstüne gelen minimal adb and fastboot kısayoluna sağ tık yaparak dosya konumunu aça basalım.
Adım 8 - Dosya konumuna gidince bilgisayara aktardığımız magisk_patched ile başlayan img dosyasını gittiğimiz dosya konumuna aktaralım ve ismini "boot.img" olarak değiştirelim
Adım 9 - Dosya Konumundayken Shift+Sağ tık yaparak komut penceresini burada aç seçeneğine tıklayalı
Adım 10- buraya kadar geldiysek telefonumuzu fastboot moduna alalım ve kablo ile pcye bağlayalım
Adım 11 - Bilgisayardaki cmd ekranına sırasıyla şu komutları girelim
1 - "fastboot devices" bu komut telefonun bilgisayara bağlandını teyit etmemizi sağlar ekranda telefon kimliği çıkarsa başarılı bağlanmıştır
2- "fastboot flash boot boot.img"
3- "fastboot reboot"
İşlemlerı yaptıktan sonra cihazımız kendiliğinden Yeniden başlayacaktır ve magiske girdiğinizde 27.0 sürümünün başarılı şekilde yüklendiğini görürsünüz İyi forumlar
NOT - BEN KENDİ CİHAZIMI BU ŞEKİLDE ROOTLADIM YANLIŞ ROM KULLANIP YANLIŞ BOOT.İMG FLASHLAMADIĞINIZ SÜRECE SORUN OLMAZ TEYİTLİ YÖNTEMDİR
KENDİM BU ŞEKİLDE ROOTLADIĞIMA DAİR SS AŞAĞIDADIR.
!!!!!!!!!! KULLANICININ YAPTIĞI YANLIŞLARDA CİHAZA GELECEK PROBLEMLERDEN KESİNLİKLE FORUM VEYA BEN SORUMLULUK KABUL ETMİYORUZ İYİ FORUMLAR