Yardım Redmi Note 8 Pro Rom ve root atma

SalvaDorasit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay Ceng
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.5.5 Kararlı(RGGMIXM) Model M1906G7G
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro 8/128 Global
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. 8gb/128gb olan modeli. Telefon yurt dışı ve IMEI kaydı yapılmadı stok IMEI'si. Telefonda hiçbir oynama yapmadım, global ROM yüklü ve model numarasının sonunda g var yani global cihaz. Çoğu kişi gibi bende arama ve mesaj uygulamalarının Google'ın olması kötü. Bu sebeple telefona Hindistan ROM'u atmak istiyorum ve root da atmak istiyorum. Sırasıyla ne yapmam gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
EDİT: sitesinde Indo mu Indian mı yükleyeyim?

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
8/128 link bir cihaz nasıl global oluyor onu cozemedim.Bu iste bir saçmalık var yalnız hocam bende kullandım aynı modeli Endonezya modelinin kullandım sonunda e vardı öyle biliyorum.8 ram halı globalde hiç yok ki nasıl sizin cihaz global olsun çözemedim büyük ihtimalle yazılımla g ye çevirdiler öyle düşünüyorum.Siz ayarlardan sertifika bölümüne baakar misiniz Ce var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi Redmi Note 8 Pro kullanıcısıyım. 8gb/128gb olan modeli. Telefon yurt dışı ve IMEI kaydı yapılmadı stok IMEI'si. Telefonda hiçbir oynama yapmadım, global ROM yüklü ve model numarasının sonunda g var yani global cihaz. Çoğu kişi gibi bende arama ve mesaj uygulamalarının Google'ın olması kötü. Bu sebeple telefona Hindistan ROM'u atmak istiyorum ve root da atmak istiyorum. Sırasıyla ne yapmam gerektiği hakkında bilgiye ihtiyacım var.
EDİT: sitesinde Indo mu Indian mı yükleyeyim?
İndo yükleyin kendi arama ve mesajlaşma uygulamari geliyor

Oyla:

SalvaDorasit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay Ceng
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8/128 link bir cihaz nasıl global oluyor onu cozemedim.Bu iste bir saçmalık var yalnız hocam bende kullandım aynı modeli Endonezya modelinin kullandım sonunda e vardı öyle biliyorum.8 ram halı globalde hiç yok ki nasıl sizin cihaz global olsun çözemedim büyük ihtimalle yazılımla g ye çevirdiler öyle düşünüyorum.Siz ayarlardan sertifika bölümüne baakar misiniz Ce var mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İndo yükleyin kendi arama ve mesajlaşma uygulamari geliyor
Hocam sertifikasyon menüsünde CE var.

Oyla:

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Twrp menüsünde advanved menüde root seçenekleri var hocam siz önce romu kurun sonra root için post açın

Oyla:
Üst Alt