- Adım
- Selçuk Özcan
- Cihazım
- Resmi note 8Pro
- Konular
- 4
Merhaba akıcı ve bataryası iyi giden bir rom yüklemek istiyorum önerilerinizi yazarsanız sevinirim. 
ikiside olabilir güncel bir android versiyonuda olabilir. Aşırı derecede kararsınızım. Bu arada bluethoot kulaklık kullanıyorum bununla ilgili sorun yasamayacağım bir rom olursa daha güzel olur..MiUİ mi?
Custom Rom mu?
MİUİ romları ben pek sevmiyorum.ikiside olabilir güncel bir android versiyonuda olabilir.
bluetooth sorunu olmayan bir rom gerekli ayrıca aktif olarak bluetooth kulaklık kulanıyorum. şuanda kullandıgım 12.5.8 de bile arada bağlantı kopuyor sebebini anlamadım..MİUİ romları ben pek sevmiyorum.
Custom olarak halada aktif kullandığım romu tavsiye ederim. Rom - [RN8Pro] 12/09/2022 [12.1] EvolutionX v6.7 | Begonia [UNOFFICIAL] [AOSP] (Aşırı Tavsiye Edilir)
A12 versiyondur.
Yapımcısı tarafından Mart 8 de Farklı bir isimde A13 versiyon çıkacak. Custom romlar arasında Stabilite ve Batarya Performansı en iyi bana göre bu romda.
Telefonunuz TR ürünü ise bluetooth sorunu yaşamazsınız o sorun Yurt dışı cihazlarda geçerli ki onun da çözümü konuda mevcut.bluetooth sorunu olmayan bir rom gerekli ayrıca aktif olarak bluetooth kulaklık kulanıyorum. şuanda kullandıgım 12.5.8 de bile arada bağlantı kopuyor sebebini anlamadım..
cihazım yurt dışı bluetooth hakkında bir yazı goremedim.Telefonunuz TR ürünü ise bluetooth sorunu yaşamazsınız o sorun Yurt dışı cihazlarda geçerli ki onun da çözümü konuda mevcut.
twrp üzerinden mevcut imei yedeğinizi alıp konuda bulunan dosyayı twrp ile yükleyip imei yedeğinizi üstüne yapıştırınca sorun çözülüyor.cihazım yurt dışı bluetooth hakkında bir yazı goremedim.
gönderdiğiniz rom un full versiyonunu indirdim. şimdi kurmayı deneyeceğim ama kamera konusunda nasıl performans veriyor o soru işaretlerim var.. Eski bir Miu Kursam Dha güvenli ve stabil olmazmı ?twrp üzerinden mevcut imei yedeğinizi alıp konuda bulunan dosyayı twrp ile yükleyip imei yedeğinizi üstüne yapıştırınca sorun çözülüyor.
bazen sorun hiç oluşmuyor bile.
benim de cihazım yurt dışı sorun bende olmadı. aktif bluetooth kulaklık kullanıyorum.
kamerası mevcut miui ile aynı aynı kamera portlanarak entegre edildi.gönderdiğiniz rom un full versiyonunu indirdim. şimdi kurmayı deneyeceğim ama kamera konusunda nasıl performans veriyor o soru işaretlerim var.. Eski bir Miu Kursam Dha güvenli ve stabil olmazmı ?