Yardım Redmi Note 8 Pro Rom Önerisi

OSMANESRA55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
O E
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
pixel experience
Telefon Modeli
note 8 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi note 8 pro için en stabil rom hangisidir
batarya , performans vs.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Android 10 için debloat edilmiş (gereksiz yazılımlar kaldırılmış) Endonezya romu var ama daha üst versiyonlara geçmediğim için yeni öneri veremem. Pil performansı da iyi idi. Herhangi bir kasma ile de karşılaşmadım.

Oyla:

OSMANESRA55

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
O E
Cihazım
Note 8 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 için debloat edilmiş (gereksiz yazılımlar kaldırılmış) Endonezya romu var ama daha üst versiyonlara geçmediğim için yeni öneri veremem. Pil performansı da iyi idi. Herhangi bir kasma ile de karşılaşmadım.
android 9 u önerir misiniz hocam

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
android 9 u önerir misiniz hocam
Aslında dikkat ederseniz android versiyonu arttıkça kısıtlamalar artar, bu güvenlik bahanesi ile yapılıyor ama android sistemini yönetenler her tür bilgi hırsızlığını zaten yapıyor ve big data (büyük veri) sahiplerine milyon dolarla satıyorlar... Demem o ki, ben Poco F1 cihazımda dualboot patcher uygulamasını kullanabilseydim (ne yazık ki bu uygulama cihazda desteklenmiyor), Android 8.1 kullanacaktım (ana rom) ikincil romlarda da 9, 10, 11... kaça kadar desteklerse. Daha önce 8.1-11 arası romları beraber (eşzamanlı değil) kullanmıştım Xperia Z2 cihazımda. Şu an cihazımda 5 tane MIUI Android 10 rom, 5 tane de custom rom var, bunların 3 tanesi Android 10, biri Android 11 diğeri de Anrdoid 12. Ana rom ise Xiaomi Avrupa romu.

Oyla:
Üst Alt